مدیر فرودگاه بجنورد:
مجوز پرواز نخستین ایرتاکسی کشور برای فرودگاه بجنورد صادر شد
مدیر فرودگاه بجنورد از صدور مجوز نخستین ایر تاکسی کشور برای فعالیت در فرودگاه بجنورد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری بجنا؛ سید مهدی رزار روز در گفتگو با خبرنگار بجنا، گفت: برای نخستین بار در کشور مجوز فعالیت 2 فروند ایرتاکسی برای فرودگاهی در کشور صادر می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجنا,وی با بیان اینکه 2 فروند هواپیما خریداری شده است، افزود: با ارائه آموزش های لازم به خلبانان، تا دو ماه دیگر این 2 فروند هواپیما فعالیت خود را آغاز می کنند.
مدیر فرودگاه بجنورد اظهار داشت: ظرفیت این هواپیماها چهار نفر می باشد و خدمات پروازی به شهرهای مختلف را ارائه می دهند .
انتهای پیام/
وی با بیان اینکه 2 فروند هواپیما خریداری شده است، افزود: با ارائه آموزش های لازم به خلبانان، تا دو ماه دیگر این 2 فروند هواپیما فعالیت خود را آغاز می کنند.
,مدیر فرودگاه بجنورد اظهار داشت: ظرفیت این هواپیماها چهار نفر می باشد و خدمات پروازی به شهرهای مختلف را ارائه می دهند .
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه