قطع آب پر مصرف‌ها آغاز شد

قطع آب پر مصرف‌ها آغاز شد
مدیر عامل آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به شناسایی مشترکین پر مصرف، اظهار داشت: آب مشترکین پرمصرف که سرانه مصرف روزانه آنها بیش از ۴۰ مترمکعب بوده و به دو اخطار کتبی بی‌توجهی کنند، چند ساعتی قطع خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از نسیم،محمد پرورش با بیان اینکه در حال حاضر به صورت موردی نسبت به قطع آب مشترکین پر مصرف اقدام می‌شود، گفت: به دنبال اخذ مجوز از هیأت دولت برای برخورد سراسری در این خصوص هستیم و درخواست‌های خود را نیز به هیأت وزیران ارائه داده‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
به گفته این مقام مسئول، در سال 80 شرکت آب و فاضلاب استان تهران بر اساس مجوز دریافتی مجاز به قطع آب مشترکین پر مصرف بود.
,
 
,
وی با بیان اینکه تا کنون هیچ مشکلی در روند آبرسانی در کشور ایجاد نشده است، افزود: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته پیش‌بینی می‌‌شود که تا پایان شهریور مشکلی در تامین آب استان نداشته باشیم ولی نگرانی ما برای سه ماهه سوم سال در صورت تدوام خشکسالی‌هاست.
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه