مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی خبرداد؛
اعزام ۴۰ مبلغ روحانی استان مرکزی به مراسم پیاده روی اربعین
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی از اعزام ۴۰ مبلغ روحانی استان مرکزی به مراسم پیاده روی ایام اربعین حسینی خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجتالاسلام صفر قربانپور مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به در پیش بودن ایام اربعین حسینی در گفتگو با اراک امروز؛ گفت: همایش عظیم پیادهروی اربعین حسینی(ع) نشاندهنده عشق و ارادت ملتهای مسلمان و آزادیخواه جهان به مقام شامخ شهدای کربلا و امام حسین(ع) است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اراک, , امروز,قربان پور با اشاره به اینکه بیشتر کسانی که در پیاده روی اربعین شرکت می کنند جوانان هستند اظهار کرد: عشق و علاقه و جذبه حسینی باعث حضور این حجم گسترده از جمعیت جوانان کشور در مراسم اربعین شده است.
,وی ادامه داد: مراسم پیاده روی اربعین بهترین فضا و فرصت را برای تبلیغ توسط روحانیون و طلاب فراهم کرده است.
,مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی از اعزام ۴۰ مبلغ روحانی استان مرکزی به مراسم پیاده روی ایام اربعین حسینی به کربلای معلی خبرداد.
,قربان پور بزرگترین شاخصه برگزاری همایش عظیم پیادهروی اربعین حسینی(ع) را مردمی بودن آن عنوان و خاطر نشان کرد: امیدوارم امسال شاهد برگزاری مراسم بسیار باشکوهتری نسبت به سالهای قبل باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه