تحولات عراق؛

هدف قرار دادن ۸ پایگاه داعش توسط عقاب‌های عراق+ نقشه

هدف قرار دادن ۸ پایگاه داعش توسط عقاب‌های عراق+ نقشه
جنگنده‌های عراقی موفق شدند هشت پایگاه مربوط به تروریست‌های داعش را در غرب این کشور به‌طور کامل منهدم کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ نیروهای اطلاعات عراقی نفوذی در منطقه غرب استان الانبار موفق شدند هشت پایگاه تروریست‌های داعش را در منطقه شناسایی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,

نیروهای عراقی در ادامه، با بررسی کامل منطقه، اطلاعات را به صورت دقیق در اختیار نیروی هوایی قراردادند.

,

جنگنده‌های عراقی نیز با بررسی شرایط لازم، عملیات خود را آغاز کردند.

,

منابع میدانی اعلام کردند، جنگنده‌ها موفق شدند در چند حمله دقیق، هشت پایگاه تروریست‌ها را به‌طور کامل منهدم کنند.

,

رسانه‌های عراق اعلام کردند: جنگنده‌ها در این عملیات نیروها موفق شدند علاوه بر انهدام هشت پایگاه، چهار کارگاه ساخت مواد منفجره، خودروی انتحاری و انبار سلاح وابسته به تروریست‌ها را نیز مورد هدف قرار دهند و به‌طور کامل تخریب کنند.

,

رسانه‌های وابسته به تروریست‌ها اعتراف کردند، در این حمله حدود 40 تروریست داعش ازجمله چند فرمانده ارشد آن‌ها بهنام‌های «ابو قسوره فرمانده نیروهای ویژه، ابو سراقه معاون ولایت بغداد و از مسئولان امنیتی گروهک، ابوعزام الفرنسی مسئول گردان طارق بن زیاد و ابوابراهیم از مسئولان گروه‌های مهاجر» نیز به هلاکت رسیده است.

,

بر اساس اطلاعات منتشرشده، هشت پایگاه تروریست‌ها در گذرگاه مرزی «القائم» و مناطق اطراف آن در نزدیکی کشور سوریه بودند که به‌طور کامل منهدم شدند.

,

بخش وسیعی از غرب استان الانبار شامل مناطق مهمی ازجمله «راوه و گذرگاه القائم» تحت اشغال گروه تروریستی داعش است.

, ,
 
,
 
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه