بیستمین انتخابات شوراهای دانش آموزی بندرترکمن برگزار شد
بیستمین انتخابات شوراهای دانش آموزی همزمان با سراسر کشور در مدارس بندرترکمن برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آوای ترکمن ، در بیستمین انتخابات شوراهای دانش آموزی بندرترکمن ، دانش آموزان آرای خود را برای انتخاب اعضای شورای دانش آموزی مدرسه خود به صندوق ها ریختند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای ترکمن,مسعود بیدل نامنی رییس آموزش و پرورش بندرترکمن با اشاره به برگزاری این انتخابات اظهار داشت:این انتخابات زمینه سازی برای مشارکت دانش آموزان در فعالیت های اجتماعی و گروهی بعنوان یکی از مهمترین اهداف تشکیل شورا های دانش آموزی است.
,وی افزود: شوراهای دانش آموزی کمک کار مدارس هستند و حضور شماری از اعضا منتخب این شوراها در مجلس دانش آموزی بسیار مهم است چرا که در تصمیم گیری های آموزش و پرورش مشارکت خواهند داشت.
,در این آیین دانش آموزان برای انتخاب اعضای شورای دانش آموزی به پای صندوق های رای رفته و آرای خود را از میان نامزدهای انتخابات به صندوق ها ریختند.
,در این انتخابات اعضای شورای دانش آموزی منتخب مدرسه برای یکسال آینده انتخاب شدند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه