مدیر کل آموزش و پرورش استان خبر داد:
عدم تعادل در تعداد نیروهای ستادی و معلمان سیستان و بلوچستان
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به شمار بالای تعداد بازنشستگان فرهنگی در دو یا سه سال آینده مشکلاتی از قبیل پرداخت پاداش پایان خدمت آن ها ایجاد می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا؛ علیرضا نخعی با حضور در جلسه مدیران مدارس و مدیریت آموزش و پرورش زابل عنوان کرد: مدیران اثر بخش فرصت میآفرینند و مدیران دنباله رو در انتظار فرصت می نشینند.
وی اظهار داشت: مدیران باید بدانند که منابع دولت خصوصاً در وزارت آموزش و پرورش محدود است و این محدودیت هنر مدیران را می طلبد که از این منابع در اختیار بهترین بهره وری را داشته باشند.
مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به ایجاد اشتغال و آموزش حرفه های مختلف اشاره و بیان کرد: مدیران باید دانشآموزان را به جهتی هدایت کنند که تجربه ی کسب درآمد را داشته باشند و حتی با خرید دست ساخته های دانشآموزان آنها را ترغیب کنند تا انگیزه ی آنها برای اقدام به کار بیشتر تقویت شود.
نخعی در مورد کمبود نیرو در آموزش و پرورش با توجه به جذب حداکثری در دهه ۶۰ نیز گفت: تعداد زیادی از همکاران در دو یا سه سال آینده بازنشسته خواهند شد که این موضوع آموزش و پرورش استان را با کمبود بیشتر نیرو مواجه خواهد کرد؛ همچنین از دیگر پیامدهای این موضوع مشکل در پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان خواهد بود.
وی تصریح کرد: تعداد نیروهای ستادی و سیاست گذار در برابر درصد همکارانی که مستقیم در سر کلاس ها حاضر می شوند نامتعادل است بنابراین باید از زنجیره نیروهای ستادی کاسته شود.
گفتنی است؛ مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان پس از پایان این نشست در جمع صمیمی دبیران و دانش آموزان دبیرستان های تیز هوشان و ۱۷ شهریور که در سالن چند منظوره آموزش و پرورش زابل آماده برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی بودند حضور یافت و از نزدیک شاهد برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در جمع این دانش آموزان بود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه