سوت پایان نخستین المپیاد ورزش محلات کاشان

سوت پایان نخستین المپیاد ورزش محلات کاشان
رقابت‌های گل کوچک نخستین المپیاد ورزش محلات کاشان با قهرمانی تیم محله بالای خزاق به پایان رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول؛ مسابقات گل کوچک نخستین المپیاد ورزش محلات کاشان عصر دیروز در حالی با قهرمانی یکی از نمایندگان خزاق به پایان رسید که در دیدار پایانی تیم محله پایین لتحر با وجود کسب تساوی یک بر یک در ضربات پنالتی مغلوب تیم بالای محله خزاق شد و به نایب قهرمانی قناعت کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول,

همچنین در دیدار رده‌بندی نیز تیم‌های محله مسجد خزاق و محله شاهد شهرک 22 بهمن به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان دیگر نماینده خزاق موفق شد با برتری 3 بر صفر جایگاه سوم مسابقات را به خود اختصاص دهد.
معاون ورزش سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان در حاشیه دیدار پایانی این رقابت‌ها اظهار کرد: این مسابقات با حضور 48 تیم از محله‌های مناطق پنجگانه شهری در مرداد ماه سال جاری آغاز شد و پس از انجام 104 مسابقه در دو مرحله مقدماتی و نهایی به پایان رسید.
سجاد مظفری‌تبار با اشاره به آمار پایین کارت‌های زرد و قرمز و رعایت اصول جوانمردانه در این مسابقات گفت: در این مسابقات در مجموع 26 کارت زرد و چهار کارت قرمز ثبت شد که در پایان تیم محله نوش‌آبادی‌های کوی مفتح به عنوان تیم اخلاق این رقابت‌ها معرفی شد.
وی همچنین با اشاره به رد شدن 462 توپ از خط دروازه‌ها،‌ از ثبت آمار 4.4 گل برای هر بازی خبر داد و آن را نشانه جذابیت و تماشاگرپسند بودن مسابقات دانست.
این مسئول همچنین با یادآوری بهره‌مندی از پیشکسوتان و ظرفیت‌های بومی شهرستان در برگزاری این مسابقات عنوان کرد: نقش‌آفرینی ‌نخبه‌های ورزشی شهرستان نظیر احمد صانع نژاد، محمد مقدم، اکبر عظیمی، حسین معینی و علیرضا عابدی در برگزاری باکیفیت این رقابت‌ها غیرقابل انکار است.
مظفری‌تبار، با تقدیر از تلاش‌های مجموعه‌های مختلف سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان، از همراهی فرهنگسراها در ارائه خدمات مطلوب و پشتیبانی از مسابقات قدردانی کرد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه