logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

علت آتش سوزی پالایشگاه تهران اعلام شد

علت آتش سوزی پالایشگاه تهران اعلام شد
مدیر عامل شرکت پالایش نفت تهران با تشریح جزئیات آتش سوزی این پالایشگاه گفت: برداشتن مسدود کننده ها سبب نشت مواد نفتی در پالایشگاه تهران و وقوع حادثه شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر، لطف اله هنگی با اظهار تاسف از جان باختن تعدادی از هم وطنان در حادثه آتش سوزی در پالایشگاه نفت تهران، گفت: این حادثه را خدمت خانواده این عزیزان تسلیت می گویم و سعی می کنیم در اولین فرصت پیگیری لازم را در خصوص این حادثه انجام دهیم. وی افزود: این حادثه در واحد عملیاتی آریزومات رخ داده است و این واحد در اختیار تعمیرات بوده است، که در اثر برداشتن مسدود کننده ها نشت مواد نفتی رخ داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


مدیر عامل شرکت پالایش نفت تهران با بیان این که بررسی های کامل در حال انجام است، گفت: ما در اولین فرصت و با هماهنگی ستاد بحران شهرستان ری و استان تهران و با حضور معاون وزیر نفت، جلسه بحران را تشکیل دادیم و موارد بررسی شد و پس از بررسی کامل اطلاعات دقیق را به مردم عزیز خواهیم داد. وی افزود: حریق در همان لحظات اول اطفا شد، اما سرعت آتش سوزی زیاد بود، اما حریق به سرعت مهار و اطفاء شد.

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه