رئیس شورای شهر پیرانشهر:
شهرداری پیرانشهر ۲۶ میلیارد تومان بدهکار است
رئیس شورای شهر پیرانشهر گفت: شهرداری این شهرستان حدود 26 میلیارد تومان بدهی دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا خالد حسن آقایی در گفتگو با کوردپیام، گفت: شهرداری پیرانشهر مبلغی نزدیک به ۲۶ میلیارد تومان بدهکار می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوردپیام,وی اظهار کرد: حقوق کارمندان و کارگران نزدیک به سه ماه معوقه دارد که مربوط به دوره قبل می باشد.
,رئیس شورای شهر پیرانشهر تصریح کرد: مبلغ طلبکاری که قبلا در سایت ها و شبکه های مجازی به مبلغ ۱۳۲ میلیارد تومان اعلام شده بود بدون سند و مدرک ارائه شده و مبنای محاسبه از زمان تاسیس شهرداری ها بوده و مربوط به طلب شهرداری از اداره جات می باشد که هم رقم غیر واقعی و هم غیر قابل وصول می باشد.
,حسن آقایی گفت: با وجود مشکلات فراوان شهرداری، شورای دور پنجم با تمام تلاش و توان در این دوماه سعی کرده نسبت به پرداخت حقوق معوقه کارگران و کارمندان اقدام نماید.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه