مدیر آب و فاضلاب منطقه ورزنه:
کلید حل بحران آب و خشکسالی در فرهنگ سازی است
مدیر آب و فاضلاب منطقه ورزنه گفت: تنها راه برون رفت از بحران بی آبی فعلی حفظ و صیانت از منابع آب موجود است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق؛ صبح امروز دومین نمایشگاه عکس جلوه های آب با تعداد 50 تابلو عکس در سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش بن رود افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,این نمایشگاه به منظور ترویج مصرف بهینه آب و نقش هنر در ترویج الگوی درست مصرف کردن این مایه حیات، برپا شده است.
,مدیر آب و فاضلاب منطقه ورزنه در آیین افتتاح نمایشگاه جلوه های آب در گفتگو با خبرنگار ما گفت: تنها راه برون رفت از بحران بی آبی فعلی حفظ و صیانت از منابع آب موجود است.
,مهدی شمس بگی ادامه داد: اداره آب و فاضلاب منطقه ورزنه با همکاری خانه فرهنگ آب و فاضلاب استان اصفهان اقدام به برگزاری نمایشگاه عکس جلوه های آب کرده است.
,وی افزود: این نمایشگاه با استفاده از 50 عکس برگزیده از دومین همایش عکس و فیلم کوتاه جلوه های آب در محل سالن اداره آموزش و پرورش با حضور مسئولان محلی شهرستان افتتاح شده است.
,مدیر آب و فاضلاب منطقه ورزنه ضمن معرفی نمایشگاه، هدف از برگزاری آن را نمایش ارزش والای آب از دید هنر عکاسی و به دنبال آن آموزش روش های صحیح مصرف آب و اصلاح الگوی مصرف مشترکان دانست.
,شمس بگی هدف اصلی این نمایشگاه را قشر دانش آموزان معرفی و تصریح کرد: با توجه به بروز خشکسالی های اخیر و محدودیت در منابع آب مناسب شرب موجود، تنها راه برون رفت از بحران بی آبی فعلی حفظ و صیانت از منابع آب موجود است که این امر با فرهنگ سازی و ارائه آموزش های لازم به مردم میسر می شود.
,وی به برنامه های فرهنگی دیگر در برگزاری این نمایشگاه اشاره داشت و گفت: توزیع فرم های نظر سنجی بین دانش آموزان قبل از بازدید از نمایشگاه حساسیت آن ها را در برای بازدید دقیق از نمایشگاه بالا خواهد برد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه