پناهگاه های دوران دفاع مقدس ساماندهی می شوند
ساختمان هایی که به عنوان پناهگاه در زمان هشت سال دفاع مقدس مورد استفاد عموم مردم قرار می گرفت برای تدارکات و مدیریت بحران در حوادث غیر مترقبه احیا و نوسازی می شوند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از نداآنلاین،ساختمان هایی که به عنوان پناهگاه در زمان هشت سال دفاع مقدس مورد استفاد عموم مردم قرار می گرفت برای تدارکات و مدیریت بحران در حوادث غیر مترقبه احیا و نوسازی می شوند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, نا, نداآنلاین, نداآنلاین, نداآنلاین, ساختمان هایی که به عنوان پناهگاه در زمان هشت سال دفاع مقدس مورد استفاد عموم مردم قرار می گرفت برای تدارکات و مدیریت بحران در حوادث غیر مترقبه احیا و نوسازی می شوند.,عباس خسروی جانشین شهردار درستاد مدیریت بحران منطقه۹ در گفت و گو با ندا اظهار داشت: این ساختمانها با تغییر کاربری به عنوان سایت تجهیزات و اقلام مورد نیاز برای تسریع در خدمات شهری شهری و از جمله عملیا ت مدیریت بحران مورد استفاده قرار خواهدگرفت.
, عباس خسروی جانشین شهردار درستاد مدیریت بحران منطقه, ۹, در گفت و گو با ندا اظهار داشت: این ساختمانها با تغییر کاربری به عنوان سایت تجهیزات و اقلام مورد نیاز برای تسریع در خدمات شهری شهری و از جمله عملیا ت مدیریت بحران مورد استفاده قرار خواهدگرفت., ندا,وی تاکید کرد با ساماندهی مجدد این مکان ها سرعت خدمات رسانی و بدلیل مجاورت جغرافیایی حجم عملکردها در مواقع بحرانی زدایی بطور چشمگیری افزایش می یابد.
, وی تاکید کرد با ساماندهی مجدد این مکان ها سرعت خدمات رسانی و بدلیل مجاورت جغرافیایی حجم عملکردها در مواقع بحرانی زدایی بطور چشمگیری افزایش می یابد.,خسروی با تاکید بر وجود اینگونه پایگاه ها درمحلات، اظهار داشت این سازه ها موجب تقویت جریان مشارکتهای مردمی می شود که حاصل آن سازماندهی مشکلات و مدیریت بهتر محلات خواهد بود.
, خسروی با تاکید بر وجود اینگونه پایگاه ها درمحلات، اظهار داشت این سازه ها موجب تقویت جریان مشارکتهای مردمی می شود که حاصل آن سازماندهی مشکلات و مدیریت بهتر محلات خواهد بود.,و ی برتغییر کاربری این پناهگا ه ها تصریح کرد وافزود با حضور مردم مدیریت بهینه بر بحرانهای شهری تحقق می یابد و میزان تلفات مالی و جانی به حداقل خواهد رسید.
, و ی برتغییر کاربری این پناهگا ه ها تصریح کرد وافزود با حضور مردم مدیریت بهینه بر بحرانهای شهری تحقق می یابد و میزان تلفات مالی و جانی به حداقل خواهد رسید.,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه