معاون سیاسی فرمانداری شاهین شهر خبرداد؛
اعزام ۳۰ دستگاه کامیون نذورات و کمکهای مردم شاهین شهر به کربلای معلی
معاون سیاسی فرمانداری شاهین شهر و میمه گفت: نذورات و کمک های مردم شهرستان برای برپایی موکب های اسکان و پذیرایی از زائران اربعین حسینی با ۳۰ دستگاه کامیون به کربلا اعزام شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاهین پرس؛ معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شاهین شهر و میمه با اشاره به اعزام کاروان خادمان و تجهیزات موکب های پذیرایی از زائران اربعین حسینی در کربلا معلی گفت: نذورات مردمی و کمکهای نقدی و غیرنقدی خیران شامل اقلام و تجهیزات مورد نیاز برای پذیرایی و اسکان زائران اربعین حسینی با 30 دستگاه کامیون و تریلی در سه مرحله به کربلای معلی اعزام شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهین پرس,محمود مسلم زاده بر حفظ شعائر اسلامی با پرهیز از اختلافات شیعی و سنی و احترام به قوانین کشور عراق تاکید کرد و افزود: به منظور انسجام و همبستگی در هرچه باشکوهتر برگزار شدن مراسم اربعین حسینی همراه این کاروان بیش از 90 نفر خادم شامل پزشک و پرستار، آشپز، تاسیسات، راننده و غیره برای برپایی دو موکب اسکان با ظرفیت دو هزار نفر در خیابان میثم تمار و یک موکب پذیرایی در کف العباس کربلا اعزام شدند.
,وی به اعزام گروه خادمان فرهنگی شهرستان به کربلا اشاره کرد و افزود: علاوه بر تیم 10 نفره پزشکان و پرستاران که بصورت داوطلب برای خدمت به زائران درموکب های اعزام شدند گروه هشت نفره خادمان فرهنگی متشکل از طلاب و روحانیون نیز با برای فعالیت های فرهنگی دینی از جمله پاسخ به احکام شرعی، سخنرانی، عزاداری و توزیع بسته های فرهنگی به زائران اربعین حسینی در موکب ها اعزام می شوند.
,معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شاهین شهر و میمه ادامه داد: سه موکب شهرستان که شامل یک موکب پذیرایی و دو موکب اسکان مجزای خواهران و برادران با ظرفیت دو هزار نفر از 10 روز مانده به اربعین تا دو روز بعد از اربعین به مدت 12 روز در کربلا مستقر و آماده خدمت رسانی و پذیرایی از زائران هستند.
,ستاد اربعین شهرستان شاهین شهر و میمه با کمیتههای پنجگانه امنیتی، فرهنگی آموزشی، بهداشت و درمان، جذب مشارکتهای مردمی، اعزام و اسکان و تغذیه به منظور ساماندهی، انسجام و مشارکت برای همکاری در برگزاری هرچه باشکوهتر مراسم اربعین حسینی از حدود یک ماه قبل در فرمانداری شهرستان تشکیل و با اطلاع رسانی و تبلیغات گسترده زمینه همکاری و مشارکت مردمی افزایش داده شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه