محموله میلیاردی پتوی قاچاق در دلیجان کشف شد
فرمانده انتظامی دلیجان گفت: یک محموله پتوی قاچاق به ارزش یک میلیارد ریال در دلیجان کشف و توقیف شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ علی هاشمی فرمانده انتظامی دلیجان در گفتگو با خبرنگار پیام دلیجان؛ از کشف یک محموله قاچاق توسط ماموران انتظامی این شهرستان خبر داد و گفت: به منظور حمایت از تولید داخلی و مبارزه هدفمند با پدیده شوم قاچاق، هرگونه محموله قاچاق توقیف و ضبط میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیام دلیجان؛,هاشمی اظهار کرد: در پی اقدامات اطلاعاتی پلیس مأموران انتظامی این شهرستان از تردد یک دستگاه کامیون حامل کالای قاچاق در یکی از محورهای ارتباطی مطلع شدند، که در تمهیدات اجرایی پلیس، خودروی مورد نظر در یکی از محورهای مواصلاتی دلیجان شناسایی و متوقف شد.
,هاشمی اظهار کرد: در بازرسی انجام شده از خودرو، محموله یک میلیارد ریالی پتوی فاقد مدارک گمرکی معتبر کشف و ضبط شد.
,فرمانده انتظامی دلیجان خاطرنشان کرد: راننده کامیون مورد نظر دستگیر و پس از تشکیل پرونده به دستگاه قضایی معرفی شد.
,دلیجان از توابع استان مرکزی است که با ۵۰ هزار نفر جمعیت در مسیر راه اصلی استان های جنوبی و شرقی با استان های شمالی و مرکزی واقع شده است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه