قلب خشکیده هامون ترک خورد+تصاویر

قلب خشکیده هامون ترک خورد+تصاویر
تالاب بین المللی هامون، که قرار بود با رایزنی مسئولین دو کشور ایران و افغانستان در دولت دوازدهم احیا شود امروزه به بیابانی وسیع تبدیل شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛ تالاب بین المللی هامون در شمال استان سیستان و بلوچستان قرار دارد، که آب این تالاب از کوه های کشور افغانستان سرچشمه می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛ ,

دولت افغانستان در سال های اخیر با احداث سد های عظیم از ورود آب به تالاب هامون جلوگیری کرده است تا معیشت مردم سیستان با خشک شدن این منبع عظیم آب شیرین به طور کل تغییر کند.

,

نیمی از مردم منطقه سیستان به دلیل خشکسالی از این منطقه مهاجرت کرده اند و خانواده های باقی مانده نیز در صدد رفتن از مرز هستند، کارشناسان پیشبینی کرده اند در سال های آینده مرز سیستان به طور کل خالی از سکنه خواهد شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه