استاندار زنجان:
معطل نگه داشتن سرمایه گذار،با روحیه اقتصاد مقاومتی سازگار نیست
استاندار زنجان گفت: معطل نگه داشتن یک سرمایه گذار گاهی تا دو سال،با روحیه اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و دلسوزی به مردم سازگار نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا،اسدالله درویش امیری در پنجمین جلسه شورای اداری استان زنجان بر ضرورت مردمی برگزار شدن مراسم اربعین حسینی تاکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم روح مردمی بر حرکت مردمی حاکم باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی ادامه داد: در داخل خاک عراق ایران مسئولیتی ندارد و ما برای همکاری در خدمت دولت عراق هستیم و باید زائران توجیه شوند تابع ضوابط و مقررات دولت عراق باشند.
,استاندار زنجان گفت: بدون گذرنامه و ویزا کسی نمی تواند در کشور عراق تردد کند و باید زائران به این موضوع توجه کنند.
,درویش امیری بیان داشت: روح عزاداری و معنوی اربعین نباید تحت تاثیر مسائل دیگری قرار گیرد چرا که این حرکت معنوی، عاشورایی و حسینی است و باید این فضا در حرکت عظیم اربعین حفظ شود.
,وی برضرورت همکاری با ستاد اربعین استان زنجان تاکید کرد و گفت: آنچه کشور از زنجان انتظار دارد باید مراسم اربعین در موکب ها برگزار شود.
,استاندار زنجان با اشاره به اینکه خروجی تاثیرگذاری از دستگاه های اجرایی در بودجه سال 96 دیده نشده است، بیان داشت: هر اتفاقی که قرار است در لایحه بودجه سال آینده اتفاق افتد، الان وقت مناسبی برای رایزنی است.
,درویش امیری ادامه داد: باید دستگاه های اجرایی با بخش های مختلف مدیریت و برنامه ریزی ارتباط برقرار کنند تا کاری از پیش رود چرا که در صورت بسته شدن،لایحه، کاری نمی توان انجام داد.
,وی گفت: کمتر از 15 درصد بودجه عمرانی کشور در استان ها توزیع و تصمیم گیری می شود و به همین دلیل استان جای چونه زدن نیست.
,مقام عالی استان برضرورت استفاده از ظرفیت بودجه کشوری تاکید کرد و گفت: بدهی دستگاه های اجرایی در استان حل نمی شود چرا که 90 درصد این بدهی ها به طرح ها و پروژه های ملی مربوط می شود.
,استاندار زنجان دو خطه کردن راه آهن زنجان به قزوین، گفت: الان این پروژه به مرحله ای رسیده است که باید از منابع دولتی استفاده شود و به همین منظور چندین جلسه با مسئولان کشوری برگزار شده است.
,وی بیان داشت: برای تکمیل پروژه های 15 دستگاه اجرایی استان 3 هزار و 564 میلیارد تومان اعتبار ملی لازم است.
,این مسئول ادامه داد:در استان میزان تامین منابع برای دستگاه های اجرایی به نقش هر مدیردر کسب منابع ملی مرتبط می شود.
,وی با بیان اینکه قرار نیست یک عده تلاش کنند و یک عده دیگر تنها حقوق بگیرند، افزود: باید برای سهم گیری بیشتر از اعتبارات ملی، تلاش بیشتری شود.
,استاندار زنجان گفت:استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و سرمایه گذاری داخلی و خارجی به افزایش به فضای کسب و کار و توسعه اقتصاد کمک می کند.
,وی با اشاره به اینکه گاهی برای صدور پروانه و موافقت اصولی به دلیل کم کاری کارشناس دستگاه، شش تا یک سال سرمایه گذار معطل می ماند،گفت:در پنجره واحد سرمایه گذاری زمان بندی برای صدور پروانه در نظر گرفته می شود که باید در این زمان پروانه صادر شود.
,مقام عالی استان با بیان اینکه معطل نگه داشتن یک سرمایه گذار گاهی تا دو سال،با روحیه اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال و دلسوزی به مردم سازگار نیست،بیان داشت:مدیر کسی است که بدنه کارشناسی خود را مجاب کند تا کار مردم پیش رود.
,وی با اشاره اینکه گاهی بین دستگاه های اجرایی اختلافاتی وجود دارد، افزود: صراحت دولت این است که اختلاف دستگاه ها به قوه قضائیه کشیده نشود.
,این مسئول بیان داشت: برخی دستگاه ها قدرت دفاع خوبی در جلسات قوه قضائیه ندارند و گاهی پرونده را رها می کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه