مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجن:

اربعین حسینی عامل وحدت بین مسلمانان است

اربعین حسینی عامل وحدت بین مسلمانان است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجن پیاده روی اربعین را عامل وحدت و استکبار ستیزی مردم و مسلمانان عنوان کرد و گفت: هر سال شور و اشتیاق مردم در پیاده روی اربعین نسبت به سال های گذشته بیشتر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام علی دهقانی در گفتگو با کلار، اظهار داشت: شهادت امام حسین (ع) یک حرارت و گرمی در قلوب مومنین به وجود آورد که هیچ گاه به سردی نمی گراید و پس از 1400 سال بر عشق و شعور انسانها نسبت به آن حضرت اضافه می شود.

وی با اشاره به مراسم پیاده روی اربعین و حضور مردم از نقاط مختلف دنیا، افزود: پیاده روی اربعین مختص ملت ایران نیست و از جمع بیش از 20 میلیون نفر شرکت کننده در این مراسم حدود دو میلیون زائر از کشور ایران است.

حجت الاسلام دهقانی با اشاره به حضور اهل تسنن و مذاهب دیگر در مراسم پیاده روی اربعین، گفت: علیرغم میل باطنی دشمنان هر سال به شور این حرکت در اربعین اضافه می شود.

دهقانی ضمن بیان این که در مراسم حج حدود 3 میلیون نفر حاضر می شوند، گفت: در مراسم پیاده روی اربعین بیش از 20 میلیون نفر از گویش و مذاهب مختلف حضور می یابند که دلیل بر آن است مردم آزادی خواه هستند و امام حسین(ع) را به عنوان یک نماد که با ظلم و ظالم مبارزه کرده قبول دارند.

مراسم حج هیچ گاه بدون مشکل نبوده است/در فاجعه منا کمترین امکانات برای زائران فراهم نشد

حجت الاسلام دهقانی با اشاره به شهدای فاجعه منا و با بیان این که مراسم حج هیچ گاه بدون مشکل انجام نشده است، تصریح کرد: اما مراسم اربعین با وجود تهدیدات دشمن و حضور بیش از 20 میلیون نفر بدون سازماندهی منسجم با امکانات مردمی و در امنیت کامل با کمترین حادثه روبرو می شود.

وی ضمن بیان این که در برخی از حوادث دستی در کار است، تصریح کرد: در فاجعه منا پس از اردحام جمعیت، گرمی هوا و تشنگی کمترین امکانات را برای زائران فراهم نکردند.

حجت الاسلام دهقانی عربستان را عامل دشمن در منطقه و نوکر استکبار دانست و گفت: در سال 66 نیز شمار زیادی از حجاج ما هنگام برائت از مشرکین به شهادت رسیدند.

مراسم حج با اربعین قابل قیاس نیست

وی ضمن بیان این که مراسم حج یک عمل واجب اما زیارت امام حسین(ع) عملی مستحب است، گفت: پیاده روی اربعین با مراسم حج قابل قیاس نیست و اگر عملی واجب بود خدا می داند که مردم چه می کردند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بروجن پیاده روی اربعین را عامل وحدت و استکبار ستیزی مردم و مسلمانان عنوان کرد و گفت: هر سال شور و اشتیاق مردم در پیاده روی اربعین نسبت به سال های گذشته بیشتر می شود.

دهقانی همچنین با اشاره به جاماندگان اربعین حسینی، گفت: در روایت آمده است شخصی که راضی به انجام عمل گروهی دیگر باشد او از آن ها محسوب می شود.

وی اضافه کرد: گاهی به خاطر برخی معذوریت ها و محدویت ها همه توفیق شرکت در مراسم پیاده روی اربعین را پیدا نمی کنند اما اگر دلشان با آنها باشد در ثواب زیارت امام حسن(ع) شریک هستند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
, مراسم حج هیچ گاه بدون مشکل نبوده است/در فاجعه منا کمترین امکانات برای زائران فراهم نشد, مراسم حج هیچ گاه بدون مشکل نبوده است/در فاجعه منا کمترین امکانات برای زائران فراهم نشد,
,
,
,
,
,
,
,
, مراسم حج با اربعین قابل قیاس نیست, مراسم حج با اربعین قابل قیاس نیست,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه