فرماندار رشت در مراسم تودیع و معارفه شهردار خمام:
اعتبار شهرداری خمام نسبت به سال گذشته دو برابر شد
سیروس شفقی فرماندار رشت با بیان اینکه عمران و آبادانی شهر نتیجه تلاش مسوولان و همکاری شهروندان است گفت :مهم ترین اولویت شهردار جدید باید اتمام پروژه های نیمه تمام باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خوبان، سیروس شفقی فرماندار رشت در مراسم تودیع و معارفه شهردار خمام که روز گذشته در کانون شهید حق شناس خمام برگزار شد با بیان اینکه عمران و آبادانی شهر نتیجه تلاش مسوولان و همکاری شهروندان است گفت :مهم ترین اولویت شهردار جدید باید اتمام پروژه های نیمه تمام باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خوبان,سیروس شفقی با اشاره به اقدامات خوب شهرداری خمام افزود: این حرکت روبه جلو در دوران شهردار جدید نیز باید با سرعت بیشتری ادامه داشته باشد.
,وی اذعان کرد: خروجی مدیریت شهری باید تکریم شهروندان باشد و آسایش و آرامش را برای شهروندان به دنبال داشته باشد.
,وی با بیان اینکه بیشاز ۲۰ میلیارد ریال اعتبار در سال ۹۶ برای شهرداری خمام اختصاص یافته است افزود :سعی میکنیم حمایتهای خود را بیشتر نماییم و کمک حال شهرداری خمام باشیم، چرا که دولت وظیفه دارد زیرساختهای لازم را برای شهرستانها، بخشها، شهرها و روستاها فراهم نماید.
,وی ادامه داد: شهردار جدید خمام باید برنامههای مطالعه شده و مدون داشته باشد تا بتواند به درستی مطالبات شهروندان را عملی کند.
,شفقی افزود: ۱۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اعتبار برای بخش خمام و ۲ میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان اعتبار برای شهرداری خمام در سال ۹۶ اختصاص یافته است که این اعتبار نسبت به سال گذشته ۲ برابر گردیده و امیدواریم با تخصیصهای مناسب و فعالیت و نظارت مطلوب گامهای موثری برای توسعه بخش خمام برداشته شود.
,فرماندار شهرستان رشت خاطرنشان کرد : به واسطهی توانمندیهایی که در خمام مشاهده میکنیم در کنار شهرداری و شورای شهر خواهیم بود تا بتوانیم با کمک یکدیگر نسبت به رفع مشکلات گام برداریم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه