رییس اداره صنعت، معدن و تجارت فیروزکوه:

اجاره دادن واحد نانوایی و استفاده از جوش شیرین ممنوع است

اجاره دادن واحد نانوایی و استفاده از جوش شیرین ممنوع است
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت فیروزکوه نسبت به اجاره دادن نانوایی از سوی صاحبان واحدها و استفاده از جوش شیرین در طبخ نان هشدار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از دیمه نیوز؛ در جلسه ای که با حضور رییس اداره صنعت، معدن و تجارت در محل سالن اجتماعات فرمانداری فیروزکوه برگزار شد، مسائل و مشکلات مبتلابه صنف نانوایان شهرستان مورد بررسی و واکاوی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیمه نیوز؛,

“پرویز مددی” رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فیروزکوه ضمن پاسخگویی به سؤالات حضار، نانوایان را به رعایت دقیق قیمت های ابلاغی و خودداری از کم فروشی دعوت کرد.

,

وی اجاره دادن واحد نانوایی از سوی افراد صاحب جواز را تخلفی آشکار برشمرد و هشدار داد: با متخلفان به شدت برخورد می شود.

,

مددی همچنین خواستار ممانعت افراد از تداخل صنفی و استفاده از جوش شیرین در پخت نان شد.

,

وی تصریح کرد: امروز ضررها و زیان های استفاده از جوش شیرین به روشنی در مجامع و محافل علمی به اثبات رسیده است و نانوایان به هیچ عنوان مجاز به استفاده از آن نیستند.

,

گزارش دیمه نیوز حاکی است؛ کمبود سبوس و تسهیلات بانکی، کم بودن سهمیه آرد، مشکلات بهداشتی، ارائه تعریفی دقیق از آموزش ها، ایجاد کارت عابر بانک و خروج از حالت پرداخت به صورت فیش بانکی، عمده مسائل و مشکلات مطروحه از سوی اعضای اتحادیه صنف خبازان شهرستان بود که در هر مورد پاسخ مقتضی از سوی مسؤولان ارائه شد.

,

رییس مرکز فنی و حرفه ای، رییس اداره غله شهرستان فیروزکوه مسؤول بازرسی و نظارت اصناف دیگر مسؤولان حاضر در این جلسه بودند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه