فرمانده سپاه بجستان:
زیارت آسان امروز کربلا، ثمره خون شهداست
فرمانده سپاه بجستان گفت: امسال کاروان شهرستان بجستان به نام شهدا نامگذاری شد تا از یاد نبریم کسانی که زحمت کشیدند تا امروز اینگونه راحت پا در این مسیر نهاده و با امنیت کامل به زیارت سید و سالار شهدا برویم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بجستاننیوز، جنیدی در در مراسم بدرقه زائرین اربعین حسینی در مسجد صاحب الزمانی بجستان اظهار کرد: از برکت و نفس قدسی سیدالشهدا است که سالهاست این سیل جمعیت با حضور در مراسم و همایش بزرگ اربعین، بدون هیچگونه رخ دادی به سرانجام میرسد. امسال کاروان شهرستان بجستان به نام شهدا نامگذاری شد تا از یاد نبریم کسانی که زحمت کشیدند تا امروز اینگونه راحت پا در این مسیر نهاده و با امنیت کامل به زیارت سید و سالار شهدا برویم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بجستاننیوز,
فرمانده سپاه بجستان به نکات حفاظتی در مراسم اربعین پرداخت. خاطرنشان کرد: دشمنان اسلام به خیال خود دنبال صدمه زدن به این حرکت عظیم مسلمانان هستند و هدفشان کمرنگ کردن آن است، ولی ما باید با هوشیاری بسیار مراقبت کنیم تا خدایناکرده نفوذی صورت نگیرد و امنیت برقرار باشد.
,
امسال بیش از 80 نفر (زن و مرد) در قالب دو اتوبوس عازم کشور عراق برای زیارت و شرکت در همایش پیادهروی بزرگ اربعین شدند. مردم بجستان ساعاتی پیش با حضور در میدان ولیعصر این شهر زائرین را بدرقه کردند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه