فرماندار کیار در رزمایش پدافندغیر عامل:

پدافند غیر عامل یعنی ایجاد آمادگی جهت حل مشکلات و اتفاقات

پدافند غیر عامل یعنی ایجاد آمادگی جهت حل مشکلات و اتفاقات
فرماندار شهرستان کیار در همایش پدافند عیر عامل که صبح سه شنبه در دبیرستان پسرانه فرزانگان شلمزار برگزار شد بر آمادگی بیش از پیش همه نهادها، ادارات و سازمانها و مردم خصوصا اعضای ستاد پدافند غیر عامل شهرستان کیار تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از به گزارش کیار بیدار قدمعلی مردانی در رزمایش پدافند غیر عامل شهرستان کیار که به میزبانی دبیرستان نمونه فرزانگان شلمزار برگزار شد گفت: پدافند غیر عامل یعنی آمادگی تقابل با هرگونه مساله، اتفاق و مشکل که به گونه ای امنیت و آرامش انسان ها را بر هم زند و توانایی حل مشکلات ناشی از آن.

وی افزود: ممکن است در اثر حوادث مختلف طبیعی اعم از زلزله، توفان، سیل یا حوادثی که بدست انسان از جمله آتش سوزی ها و .....رخ می دهد طبیعت، موجودات زنده و انسان ها در معرض خطر و آسیب قرار گیرند که لازم است تمهیدات لازم اندیشیده شود تا در صورت بروز هر گونه اتفاق توان کنترل حوادث و مشکلات را داشته باشیم.

فرماندار کیار در ادامه سخنان خود به ادارات حاضر در این رزمایش اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش، هلال احمر و شبکه بهداشت و درمان در زمینه تقویت پدافند غیرعامل نقشی تعیین کننده دارند اما باید این نکته را مد نظر قراردهیم که همه ادارات، نهادها، سازمان ها و حتی مردم با رعایت اصول پدافند غیرعامل می توانند بسیاری از مشکلات که ممکن است برای آنها ایجاد شود را به سادگی خل نمایند.

به گزارش کیار بیدار هشتم آبان ماه به عنوان روز پدافند غیرعامل نامگذاری شده است تا در مواقع بروز حادثه، خطر و مشکلات آمادگی لازم برای رحل مسائل مختلف وجو.د داشته باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کیار بیدار ,
,
,
,
,
,
, کیار بیدار,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه