تولید 235 متر مربع فرش توسط مددجویان خراسان شمالی

تولید 235 متر مربع فرش توسط مددجویان خراسان شمالی
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان شمالی از تولید235 متر مربع فرش توسط مددجویان درسه ماه نخست سال جاری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا: به نقل از بجنا،معاون اشتغال وخود کفایی کمیته امدادامام خمینی(ره) خراسان شمالی ، ضمن بیان این خبر افزود:در حال حاضر 325 کارگاه تجمیعی قالی بافی در سطح استان فعال است که بستر ایجاد اشتغال پایدار را برای مددجویان کمیته امداد استان فراهم کرده است که مددجویان این نهاد در چهار ماهه نخست امسال تعداد 55 تخته فرش دستبافت به مساحت 235 متر مربع تولید کردند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, بجنا,

علیرضا مرادی اظهار کرد: هم اکنون 500 نفر از مددجویان این نهاد در325 کارگاه تجمیعی قالی بافی در کارگاه های قالیبافی سطح استان فعالیت دارند.

,

وی ایجاد بسترهای مناسب کسب و کارو اشتغال پایدار و خودکفایی مددجویان را یکی از برنامه های کاری خود قرار داده و تاکنون موفقیت هایی نیز در این زمینه حاصل شده است.

,

معاون اشتغال وخود کفایی کمیته امدادامام خمینی(ره) خراسان شمالی ادامه داد: ارزش تولیدی این تعداد فرش دست بافت در سطح استان یک میلیارد و 645 میلیون ریال تعیین شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه