جاده مرگ باز هم قربانی گرفت
واژگونی تویوتا در جاده کرگان یک کشته بر جای گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از هرمز،علی بلاک بخشدار بندر کرگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با اشاره به موقعیت این روستا، اظهار کرد: بندر کرگان، روستایی در 14 کیلومتری بندزرک، در بخش میانی شهرستان میناب و با فاصله 27 کیلومتری از مرکز شهرستان قرار دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,بخشدار بندر کرگان درخصوص جمعیت روستا، گفت: قریب به 6 هزار نفر جمعیت دارد که در قالب یک هزار و 200 خانوار در کرگان زندگی می کنند.
, بخشدار بندر کرگان درخصوص جمعیت روستا، گفت: قریب به 6 هزار نفر جمعیت دارد که در قالب یک هزار و 200 خانوار در کرگان زندگی می کنند. ,بلاک با تاکید بر اینکه این روستا در مجاورت دریا واقع شده است، تصریح کرد: شغل اغلب مردم روستا تجارت با لنج و قایق های تندرو است و در کنار آن به ماهیگیری مشغول هستند.
, بلاک با تاکید بر اینکه این روستا در مجاورت دریا واقع شده است، تصریح کرد: شغل اغلب مردم روستا تجارت با لنج و قایق های تندرو است و در کنار آن به ماهیگیری مشغول هستند. ,وی با اشاره به وضع نامناسب راه، گفت: جاده کرگان فرعی مشعب شده از جاده میناب به جاسک است و به طول 22 کیلومتر تا کرگان کشیده شده است؛ فرسودگی جاده، ساخته نشدن شانه راه، نبود تابلو و اعلائم مسبب مرگبار بودن این راه است.
, وی با اشاره به وضع نامناسب راه، گفت: جاده کرگان فرعی مشعب شده از جاده میناب به جاسک است و به طول 22 کیلومتر تا کرگان کشیده شده است؛ فرسودگی جاده، ساخته نشدن شانه راه، نبود تابلو و اعلائم مسبب مرگبار بودن این راه است. ,بخشدار با اظهار تاسف بابت مرگ یک تن در تصادف اخیر در این جاده، بیان کرد: این تصادف دیشب در حدود ساعت 21 رخ داده است و علت آن سرعت غیرمجاز راننده تویوتا، منحرف شدن از جاده و واژگونی خودرو است همچنین کیفیت جاده و نبود شانه مناسب در این حادثه بی تقصیر نبوده است.
, بخشدار با اظهار تاسف بابت مرگ یک تن در تصادف اخیر در این جاده، بیان کرد: این تصادف دیشب در حدود ساعت 21 رخ داده است و علت آن سرعت غیرمجاز راننده تویوتا، منحرف شدن از جاده و واژگونی خودرو است همچنین کیفیت جاده و نبود شانه مناسب در این حادثه بی تقصیر نبوده است. ,بلاک با بیان اینکه در دو ماه اخیر تصادفان جاده ای موجب مرگ دو نفر شده است، تصریح کرد: نوسازی جاده یکی از پروژه های در دستور کار اداره راه است و اعتبار آن سال گذشته در کمیته برنامه ریزی مصوب شد.
, بلاک با بیان اینکه در دو ماه اخیر تصادفان جاده ای موجب مرگ دو نفر شده است، تصریح کرد: نوسازی جاده یکی از پروژه های در دستور کار اداره راه است و اعتبار آن سال گذشته در کمیته برنامه ریزی مصوب شد. ,وی ادامه داد: پروژه جاده کرگان به عنوان اولویت بهسازی راه روستایی شهرستان میناب به اداره کل حمل و نقل جاده ای ارسال شده است.
, وی ادامه داد: پروژه جاده کرگان به عنوان اولویت بهسازی راه روستایی شهرستان میناب به اداره کل حمل و نقل جاده ای ارسال شده است. ,بخشدار کرگان با اشاره به اینکه ساخت شانه راه آغاز شده است، اظهار کرد: بخشداری به همراه دهیاری بدون هیچ اعتبار اختصاص یافته ای با استفاده از تجهیزات و ماشین آلاتی که در دهیاری بود اقدام به مرمت جاده کرده است و اکنون 12 کیلومتر از جاده دارای شانه است و کار شانه سازی تا 20 روز دیگر به پایان می رسد.
, بخشدار کرگان با اشاره به اینکه ساخت شانه راه آغاز شده است، اظهار کرد: بخشداری به همراه دهیاری بدون هیچ اعتبار اختصاص یافته ای با استفاده از تجهیزات و ماشین آلاتی که در دهیاری بود اقدام به مرمت جاده کرده است و اکنون 12 کیلومتر از جاده دارای شانه است و کار شانه سازی تا 20 روز دیگر به پایان می رسد. ,بلاک با تاکید بر بحران آب روستا کرگان، تصریح کرد: برای حل این مشکل عظیم، آب شیرین کن بندرکرگان در حال احداث است و قریب به 6 ماه دیگر به بهره برداری خواهد رسید.
, بلاک با تاکید بر بحران آب روستا کرگان، تصریح کرد: برای حل این مشکل عظیم، آب شیرین کن بندرکرگان در حال احداث است و قریب به 6 ماه دیگر به بهره برداری خواهد رسید. ,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه