اعلام نارضایتی مردم کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت سهام عدالت+فیلم

اعلام نارضایتی مردم کهگیلویه و بویراحمد از وضعیت سهام عدالت+فیلم
مردم کهگیلویه و بویراحمد نسبت به پرداخت سود سهام عدالت که قرار بود اواسط شهریور ماه به حساب مشمولین واریز شود که این امر به تاخیر افتاده است و در نهایت هنوز هم زمان قطعی واریز سود سهام عدالت مشخص نیست ، واکنش نشان دادند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  چهارفصل؛ سهام عدالت که در سال 85 آغاز رسمی خود را داشت، در میان طرح‌های اقتصادی دولتی با شعار حمایت از قشر کم‌ بضاعت جامعه، سکاندار بالاترین رکن اجرایی ایران شده و به کرات دست گرم حمایت مسئولان را بر شانه‌های خود احساس کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهارفصل؛ ,

 در حالی که قرار بود سود سهام عدالت در اواسط شهریور ماه به حساب مشمولین واریز شود که این امر هفته به هفته به تاخیر افتاد و در نهایت هنوز هم زمان قطعی واریز سود سهام عدالت مشخص نیست که در این زمینه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد نارضایتی خود را درباره عملکرد دولت اعلام کردند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه