بیاحتیاطی سبب آتشسوزی در علمک گاز در اسلامشهر شد
مدیر روابطعمومی آتشنشانی شهرداری اسلامشهر گفت: در اثر بیاحتیاطی حین جوشکاری درب یک کارگاه، عملک گاز کنار محل جوشکاری سوراخ و دچار حریق شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا بهنقل از اسلامشهر خبر ؛ مجید خدایی مدیر روابط عمومی آتشنشانی شهرداری اسلامشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ظهر امروز و در پی جوشکاری درب یک کارگاه مبل در روستای چیچکلو شهرستان اسلامشهر علمک گاز موجود در نزدیکی محل جوشکاری سوراخ و در اثر نشست گاز دچار حریق شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهنقل از , اسلامشهر خبر, ؛ مجید خدایی مدیر روابط عمومی آتشنشانی شهرداری اسلامشهر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ظهر امروز و در پی جوشکاری درب یک کارگاه مبل در روستای چیچکلو شهرستان اسلامشهر علمک گاز موجود در نزدیکی محل جوشکاری سوراخ و در اثر نشست گاز دچار حریق شد.,وی گفت: بلافاصله پس از این حادثه مأموران ایستگاه دو آتشنشانی اسلامشهر به محل اعزام شدند و عملیات اطفا حریق را آغاز کردند، مأموران پس از خاموش کردن آتش با استفاده از گوه از خروج گاز جلوگیری و محدوده محل حادثه را ایمن نمودند و با رسیدن مأموران شرکت گاز موقعیت تحویل آنها گردید.
,مدیر روابط عمومی آتشنشانی شهرداری اسلامشهر با بیان اینکه در این حادثه به کسی آسیب نرسید تأکید کرد: شهروندان به هنگام جوشکاری فاصله مناسب تا مواد اشتعالزا را رعایت کنند و برای مواقع ضروری خاموشکننده مناسب در کنار خود داشته باشند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه