logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امام‌جمعه سابق تنکابن:

پیغاممان را از دور به اهالی تنکابن رساندیم اما همچنان فریادهای شدید مردم به ما ابلاغ می‌شود

پیغاممان را از دور به اهالی تنکابن رساندیم اما همچنان فریادهای شدید مردم به ما ابلاغ می‌شود
امام‌جمعه سابق تنکابن با بیان اینکه احساس کردم که خداحافظی امروز ما در جلسه مجددا مورد اعتراض شدید قرار گیرد، گفت: پیغاممان را از دور به اهالی تنکابن رساندیم ولی بااین‌حال، همچنان اعتراضات، ناله‌ها و فریادهای شدید مردم به ما ابلاغ می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، ظهر دیروز در خطبه‌های نماز جمعه تنکابن اعلام شد که حجت‌الاسلام عبدالعلی پوراکبر امام‌جمعه تنکابن که راهی کربلا هستند از مردم این شهرستان خداحافظی کرده و برای امامت شهری دیگر انتخاب شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنکابن24,

موجی از اعتراضات از این اقدام جابجایی و عدم خداحافظی حجت‌الاسلام پوراکبر در فضای مجازی ایجاد شد.

حجت‌الاسلام عبدالعلی پوراکبر در گفت‌وگو با خبرنگار ما با تایید این خبر، در مورد عدم خداحافظی از مردم تنکابن، اظهار کرد: در مرحله قبلی که دستور رفتن ما صادر شده بود، با اعتراض شدیدی از طرف مردم تنکابن مواجه شد و ناچارا شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه تصمیمش را لغو کرد.

وی افزود: من فکر کردم اگر خودم به نماز جمعه بروم و این خبر را اعلام کنم، احتمال ایجاد مشکل و تنش شدید در جلسه است، بنابراین از حضور در جلسه آخر امتناع کردم.

امام‌جمعه تنکابن با بیان اینکه احساس کردم که خداحافظی ما در جلسه مجدداً مورد اعتراض شدید قرار بگیرد، گفت: پیغاممان را از دور به آنان رساندیم ولی بااین‌حال، همچنان اعتراضات، ناله‌ها و فریادهای شدید مردم به ما ابلاغ می‌شود.

این مسئول، شهرستان نور را محل خدمت بعدی خود اعلام و تصریح کرد: گمان کردم اگر بدون تنش و مشکلی جلسه برپا شود، تصمیم‌گیری برای شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه راحت‌تر باشد.

پوراکبر اضافه کرد: واگذاری عملی میدان برای هرگونه تصمیم بهتر است و بنده تصمیم گرفتم به عزیز دیگری واگذار کنم.

وی در پایان با تأکید بر ارادتش نسبت به اهالی محترم شهرستان تنکابن، گفت: بعضی از شهروندان تنکابنی از این روش بنده استقبال کردند و آن را موجب حفظ آرامش جلسه دانستند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه