فرمانده انتظامی شهرستان چابهار خبر داد:
اجرای طرح ضربتی مبارزه با خرده فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر
فرمانده انتظامی شهرستان چابهار از اجرای طرح ضربتی مبارزه با خرده فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، سرهنگ حیدر علی کیخامقدم اظهار کرد: در راستای مبارزه با قاچاقچیان و خرده فروشان مواد مخدر این فرماندهی باکلیه امکانات و استفاده از ظرفیت کلیه یگان ها و پلیس های تخصصی یگان ضربت مبارزه با خرده فروشان و معتادان متجاهر راه اندازی شد.
وی افزود: از ابتدای آبان ماه سال جاری در اجرای این طرح پاکسازی نقاط جرم خیز، مسیرهای فرعی حمل مواد مخدر، نقاط احتمالی حضورمعتادان متجاهر و منازل توزیع کنندگان موادمخدر آغاز و ماموران موفق به کشف 157کیلوگرم انواع مواد ودستگیری 18 قاچاقچی و خرده فروش موادمخدر شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان چابهار با اشاره به جمع آوری 18 معتاد متجاهر خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی با تلاش شبانه روزی با سوداگران مرگ مبارزه خواهد کرد و اجاز جولان به آنها را نخواهد داد.
سرهنگ کیخامقدم با اعلام اینکه برخورد با معتادان و همچنین انهدام پاتوق موادفروشان جزء مطالبات همیشگی شهروندان است، گفت: پلیس با جدیت اجرای طرح های ضربتی را انجام می دهد.
وی با اعلام اینکه شماره تلفن ۱۱۰ به صورت شبانه روزی آماده دریافت پیشنهادات و گزارش های مردمی از فعالیت اخلالگران امنیت در جامعه است، تاکید کرد: شهروندان آگاه باشند که کوچکترین گزارش آنها، به پلیس مورد بررسی کارشناسی قرار می گیرد و ماموران موظف به برخورد با اخلال گران نظم و امنیت، اراذل و اوباش، مزاحمان نوامیس و خرده فروشان مواد مخدر هستند.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه