logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  2. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  3. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  4. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  5. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  6. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  7. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  8. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  9. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  10. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  11. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  12. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  13. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  14. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  15. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  16. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  17. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  18. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  19. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  20. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد

آخرین جزئیات از آتش‌سوزی زندان شهرکرد/ مرگ 11 نفر از زندانیان تأیید شد

آخرین جزئیات از آتش‌سوزی زندان شهرکرد/ مرگ 11 نفر از زندانیان تأیید شد
طبق شواهد عینی و اخبار واصله از سطح شهر شهرکرد آتش سوزی بی سابقه ای در بند دوم زندان شهرکرد باعث تلفات مالی و جانی گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از جهانبین نیوز، عصر روز دوشنبه(93/5/13) دراقدامی تأمل برانگیز حادثه ناگوار آتش سوزی در بند دوم زندان شهرکرد رخ داد که درپی آن منجر به تلفات جانی و مالی گردید.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانبین نیوز,


در پی گزارشات دریافتی از این حادثه تعدادی از زندانیان بند دوم زندان شهرکرد جان خود را از دست داده و تعدادی نیز مجروح شدند که پس از انتقال به بیمارستان کاشانی شهرکرد تحت درمان قرار گرفتند.

گفتنی است علت این حادثه هنوز اعلام نشده و شنیده ها حکایت از ساختگی بودن این موضوع توسط خود زندانیان را دارد.

در ادامه این اتفاق تعدادی از خانواده های زندانیان در اطراف بیمارستان کاشانی شهرکرد تجمع نمودند که این تجمع با درایت پلیس خاتمه یافت.

منصور فیروزبخت، مدیرکل پزشکی قانونی استان با اشاره به این‌که عصر دیروز آتش‌سوزی شدیدی در زندان شهرکرد به وقوع پیوست، اظهار کرد: با کمک ماموران آتش‌نشانی این آتش مهار شد اما متاسفانه تعداد زیادی از زندانیان این زندان دچار سوختگی شدند.

وی ادامه داد: تا این لحظه ۱۱ نفر از زندانیان در آتش جان باختند و تعدادی از افرادی که در این صانحه دچار سوختگی شدند نیز در بیمارستان بستری هستند.

مدیرکل پزشکی قانونی چهارمحال و بختیاری گفت: اجساد این افراد برای تعیین هویت و صدور مجوز دفن به پزشکی‌قانونی این استان ارجاع شده است.

وی تصریح کرد: خانواده‌های این افراد برای تحویل اجساد به پزشکی‌قانونی این استان واقع در خیابان شریعتی نبش چهارراه امین‌آزاد در شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری مراجعه کنند.

گفتنی است، هنوز اطلاع دقیقی از آمار مجروحان این حادثه به دست ما نرسیده و به محض دریافت اخبار مربوط در این زمینه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه