چهارمین دوره المپیاد ورزشی درون مدرسه ای در شهرستان بن آغاز شد

چهارمین دوره المپیاد ورزشی درون مدرسه ای در شهرستان بن آغاز شد
افتتاحیه چهارمین دوره المپیاد ورزشی درون مدرسه ای با حضور مسئولان استان و شهرستان در شهر بن برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار زنگ خبر ؛ کمال اکبریان فرماندار شهرستان بن در این آئین گفت: امروزه و رزش به یک علم، دیپلماسی و زبان ارتباط بین کشورها تبدیل شده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار زنگ خبر ؛ ,

 اکبریان یادآور شد: ورزش به عنوان یکی از عوامل توسعه یافتگی کشورها تبدیل شده است و در برخی کشورها میزان توسعه یافتگی با ورزش سنجیده می شود.
,
,

,
, ,
 
,
وی با بیان اینکه در چند سال اخیر نگاه عادلانه بین ورزش آقایان و بانوان ایجاد شده است خاطرنشان کرد: این نگاه باعث تحول در ورزش بانوان و کسب نتایج مطلوب در حوزه های ملی و بین المللی شده است.

وی به سرآمد بودن ورزش جودو در شهرستان بن اشاره کرد و افزود: هیأت جودو استان با همکاری فدارسیون جودو کشور برای انتخاب شهر بن به عنوان پایگاه قهرمانی ورزش جودو بانوان کشور در تلاش است.

خدایار قاسم پور معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان نیز در این مراسم گفت: هدف از برگزاری این المپیاد ایجاد تحرک، شور و نشاط و استعدادیابی بین دانش آموزان است

 قاسم پور ادامه داد: دانش آموزان نخبه و دارای استعدادهای ورزشی در این المپیادها شناسایی و بعد از راه یابی به مسابقات کشوری شانس ورود به رشته های مختلف در سطح ملی را پیدا می کنند.
,
,
,
,
,
,
,



محسن اسماعیلی رئیس آموزش و پرورش شهرستان بن گفت: 200 دانش آموز از شهرستان بن در رشته های مختلف بسکتبال، والیبال، فوتسال و بازی های محلی تا اردیبهشت ماه به رقابت خواهند پرداخت.

 اسماعیلی اضافه کرد: در کنار المپیاد ورزشی، نمایشگاه سازه های دستی تربیت بدنی و تغذیه سالم به منظور آشنایی دانش آموزان با تغذیه سالم برپا است.
وی افزود: سال گذشته بیش از 70 درصد از مدارس این المپیاد را اجرا کردند.
,
, ,
,
,
,
,
,







المپیاد ورزشی درون مدرسه ای با تلاش دبیرستان مکتبی شهر بن در سالن ورزشی شهدا آموزش و پرورش افتتاح شد.

انتهای پیام/
,
, ,
, ,
, ,
,
, ,
,
,
,
,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه