مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار خبر داد؛
آغاز برداشت محصول زعفران از 6300 هکتار از مزارع رشتخوار
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشتخوار با اشاره به آغاز برداشت محصول زعفران از سطح 6300 هکتار از مزارع این شهرستان گفت: خشکسالیهای پی درپی، تغییر شرایط جوی، و دو مرحله سرما در آذرماه سال گذشته، از جمله دلایل کاهش برداشت محصول زعفران در مزارع این شهرستان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهل ماه نیوز، حمید رضا رضایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رشتخوار صبح امروز در گفتگو با خبرنگار ما در رابطه با آغاز فصل برداشت زعفران در این شهرستان گفت: کار برداشت زعفران از سطح 6300 هکتاری مزارع شهرستان رشتخوار آغاز شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته میانگین برداشت محصول در این شهرستان 3/2 برداشت بودهاست، گفت: با توجه به تغییر شرایط جوی امسال کاهش عملکرد برداشت در مزارع این شهرستان را تا 1/7 برداشت در هر هکتار خواهیم داشت.
رضایی با اشاره به دلایل کاهش عملکرد برداشت محصول زعفران در مزارع این شهرستان گفت: خشکسالیهای پی درپی، تغییر شرایط جوی، و 2 مرحله سرما در آذرماه سال گذشته، از جمله دلایل کاهش برداشت محصول زعفران در مزارع این شهرستان است.
وی در ادامه یادآور شد: برداشت محصول زعفران در رشتخوار از اواسط آبانماه آغاز و تا اواخر آذرماه نیز ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه