استاندار خراسان رضوی:
1700 تخت به ظرفیت بیمارستانهای مشهد افزوده میشود
استاندار خراسان رضوی گفت: طی چهار سال اخیر 1670 تخت بیمارستانی به ظرفیت درمانی مشهد افزوده شده است و در آینده ای نزدیک 1700 تخت دیگر نیز به این تعداد افزوده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض شهر، علیرضا رشیدیان ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد که در تالار ابن سینای مشهد برگزار شد ضمن تشکر از خدمات مهرابی بهار اظهار کرد: در دانشگاه علوم پزشکی ارتباط منطقی و معقولی بین حوزه درمان و پزشکی و بازار کار به وجود آمده است و شاهد آنیم که آموزش پزشکی و درمان در یک نظام مدیریتی درکنار یکدیگر قرار گرفته اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر,وی افزود: مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مشهد کار بسیار دشواری است زیرا این دانشگاه باید علاوه بر 6 میلیون و 400هزار نفر در مشهد به 27 میلیون زائر که به همه ساله به مشهد سفر می کنند باید خدمات بهداشتی و درمانی ارائه دهد که خوشبختانه تاکنون این دانشگاه علی رغم محدودیت ها و کمبود امکانات از این وظیفه سربلند بیرون آمده است.
,استاندار خراسان رضوی با اشاره به اقدامات خوب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارتقاء سطح بهداشت و درمان در حاشیه شهر مشهد، یادآور شد: طی چهار سال گذشته شاهد ارتباط خوب دانشگاه علوم پزشکی با سایر نهاد های حاضر در خراسان رضوی بوده ایم.
,رشیدیان تصریح کرد: طی چهار سال اخیر 1670 تخت بیمارستانی به ظرفیت درمانی مشهد افزوده شده است و در آینده ای نزدیک 1700 تخت دیگر نیز به این تعداد افزوده می شود.
,وی با اشاره به همکاری خوب خیرین سلامت گفت: بسیاری از این 1670 تخت افزوده شده به ظرفیت درمانی مشهد را خیرین تهیه کرده اند که جای دارد از تک تک آنها تشکر به عمل آوریم و در دوره رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاهد مشارکت روز افزون خیرین سلامت بودیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه