logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیرکل سازمان انتقال خون استان بوشهر:

فرهنگ اهدای خون در استان بوشهر نهادینه شده است/ افزایش ۳۴ درصدی اهدای خون در محرم و صفر

فرهنگ اهدای خون در استان بوشهر نهادینه شده است/ افزایش ۳۴ درصدی اهدای خون در محرم و صفر
مدیرکل سازمان انتقال خون استان بوشهر گفت: فرهنگ اهدای خون برگرفته از اعتقادات مذهبی، نوع‌دوستی ملت ایران و تحت تأثیر رشادت‌های شهدای جنگ تحمیلی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛  کرامت ناموری مدیرکل سازمان انتقال خون استان بوشهر در گفت و گو با سپاس، اظهار کرد: 4 پایگاه فعال انتقال خون در شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، کنگان و گناوه داریم و خوشبختانه میزان مشارکت مردم استان در اهدای خون خوب و حتی بیش از میزان مشارکت کشوری است، در کشور این میزان 27 در 1000 نفر هست، درحالی‌که میزان مشارکت مردم استان 30 در 1000 نفر است.
 
ناموری در خصوص تامین نیازهای خونی استان، افزود: این سازمان صددرصد خون و فراورده‌های خونی استان را تأمین می‌کند و در این زمینه کاملاً خودکفا هستیم و علاوه بر آن به شبکه خون‌رسانی کشور و استان‌های هم‌جوار نیز کمک می‌کنیم.
 
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه استانداردها و خدمات جدید نیاز به رشد هستند، خدمات انتقال خون نیاز به یک فضای بزرگ‌تر داشت که خوشبختانه در دولت کنونی به این مسئله توجه ویژه شد و یک ساختمان به متراژ 300 متر و زیربنای بیش از 1600 متر و در 6 طبقه در حال احداث است و بیش از 30% پیشرفت فیزیکی داشته است.
 
مدیرکل سازمان انتقال بوشهر با اشاره به آمارهای اهداکنندگان خون بوشهر، تصریح کرد: سال گذشته در استان بوشهر بیش از 45 هزار مراجعه‌کننده برای اهدای خون داشتیم که نزدیک به 34 هزار نفر بعد از معاینه و داشتن شرایط اهدا موفق به اهدای خون شدند و اهداکنندگان خون در استان خوشبختانه به‌صورت مستمر خون خود را اهدا کرده و ما را در این زمینه تنها نمی‌گذارند.
 
ناموری ادامه داد: 61% از اهداکنندگان خون استان به‌صورت مستمر به سازمان‌های انتقال خون مراجعه و خون خود را اهدا می‌کنند.
 
وی با تشکر از مردم بوشهر، بیان کرد: ضمن تشکر از مردم ایثارگر و نوع‌دوست بوشهر باید گفت که فرهنگ اهدای خون برگرفته از اعتقادات مذهبی، نوع‌دوستی ملت ایران و تحت تأثیر رشادت‌های شهدای جنگ تحمیلی است که با ریخته شدن خون آنان ایران اسلامی برای ما و آیندگان حفظ شد.
 
ناموری افزود: با توجه به اینکه اهدای خون باید به‌صورت مستمر و دائمی باشد تا نیاز بیماران و نیازمندان به خون برطرف شود، می‌بایست فرهنگ اهدای خون در جامعه نهادینه شود و تقاضای ما از مردم این است که اهدای خون را به مناسبت‌ها و روزهای خاص موکول نکنند و در طول سال به سازمان مراجعه کرده و خون خود را اهدا کنند.
 
وی در خصوص اهدای خون در ماه های محرم و صفر به خبرنگار سپاس گفت: طرح نذر اهدای خون از اول محرم تا اربعین اجراشده است و تا روز 17 صفر و 3 روز مانده به اربعین نزدیک به 7200 اهداکننده خون داشتیم. سال گذشته این تعداد در همین مدت‌زمان حدود 5300 نفر بود که شاهد افزایش 34 درصدی مراجعه‌کنندگان بودیم.
 
ناموری با بیان اینکه میزان مشارکت زنان برای اهدای خون کم است، ابراز کرد: اهدای خون در کشورهای توسعه‌یافته معمولا بین زنان و مردان برابر است؛ اما متأسفانه در کشورهای درحال‌توسعه نسبت زنان بسیار کمتر هست. در کشور ما نیز آمار زنانی که خون خود را اهدا می‌کنند بسیار کم و در حدود 5% است. این آمار بر روی استان بوشهر نیز صدق می‌کند، برای مثال از میان مراجعه‌کنندگان در طرح نذر اهدای خون از اول محرم تا اربعین تنها 213 نفر خانم بودند.
 
وی گفت: متأسفانه عدم مراجعه زنان برای اهدای خون به افکار غلطی برمی‌گردد که زنان را کم‌خون و ضعیف جلوه می‌دهد اما زنان بیشتری می‌توانند خون خود را اهدا کنند و این امر بعد از معاینات و آزمایش‌های مختلف صورت می‌گیرد و همه نگرانی‌های موجود در مراجعه‌کنندگان محترم را رفع می‌کند. باید این فکر غلط که زنان قادر به اهدای خون نیستند را از جامعه زدود تا میزان مشارکت زنان را در سنت حسنه اهدای خون افزایش دهیم.
 
مدیرکل سازمان انتقال خون بوشهر تصریح کرد: میزان مشارکت مردم بوشهر برای اهدای خون در همه فصول خوب است اما در فصل گرما و مسافرت نسبتا کمتر می‌شود ولی هیچ‌گونه کمی و کاستی برای تأمین نیازهای خونی و فراورده‌های خونی استان وجود ندارد و ما همه این نیازها را برطرف می‌کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: اهدای خون و دریافت خون کاملاً رایگان بوده و هیچ‌گونه مبلغی از افراد دریافت نمی‌شود ولی دولت در طرح تحول سلامت برای جلوگیری از هدر رفتن خون که یک مایع حیاتی است، آن را تحت پوشش بیمه قرار داده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس؛  , سپاس,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, سپاس,
,
,
,
,
,
,
,
,

 / انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه