نماینده ولی‌فقیه در مازندران:

اربعین پرچم برافراشته عاشورا در تداوم عزت و آزادگی است

اربعین پرچم برافراشته عاشورا در تداوم عزت و آزادگی است
نماینده ولی فقیه در مازندران از همت والای راهپیمانان این حرکت عظیم مردمی تقدیر کرد و گفت: اربعین پرچم برافراشته عاشورا در تداوم عزت و آزادگی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، آیت‌الله نورالله طبرسی در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران به‌مناسبت آغاز حماسه جهانی اربعین از همت والای راهپیمانان این حرکت عظیم مردمی تقدیر و اظهار کرد: اربعین پرچم برافراشته عاشورا در تداوم عزت و آزادگی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: این حماسه در طول سال‌های اخیر به یک خیزش جهانی علیه اردوگاه کفر و شرک مبدل شده و هیچ قدرت معاند قادر به تأثیرگذاری برای توقف و یا تضعیف آن نیست زیرا این جریان متصل به اقیانوس پر خیر و برکت عاشورا است.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: زنده نگه داشتن اربعین، تمرین استقامت شیعه برای نقش‌آفرینی در جهان پرتلاطم امروزی بوده و باید تا آنجا که می‌توانیم برای سلامت و تقویت این جریان عاشورایی بکوشیم و بدانیم دشمن در صدد رخنه و نفوذ به جریان اربعین و تضعیف آن است.

طبرسی تصریح کرد: استکبار اقدامات موهن و ضد دینی خود را در قالب برنامه‌های مختلف در فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره ای‌افزایش داده است.

وی عنوان کرد: یکی از مصادیق مهم ترویج معروفات، کمک به تقویت حماسه جهانی اربعین است و اربعین باید به همان شکل سنتی و در امتداد عزاداری‌هایِ همراه با شور و شعور باقی بماند و ادامه یابد، زیرا که خداوند متعال ترویج دینش را بوسیله خون حضرت سیدالشهداء(ع) اراده فرموده است.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران در پایان گفت: اربعین سال جاری مقارن با برچیده شدن فتنه تکفیری‌ها در سرزمین عراق و خنثی شدن فتنه تجزیه در منطقه حساس خاورمیانه و در آستانه شکست تکفیری‌ها در سوریه، از اهمیت و حساسیت خاصی برخوردار است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه