امام جمعه هیرمند:

محرم و صفر متعلق به همه دنیا است/وحدت مسلمانان ظلم را از بین می برد

محرم و صفر متعلق به همه دنیا است/وحدت مسلمانان ظلم را از بین می برد
امام جمعه شهرستان هیرمند گفت: امروز امت اسلام نیاز بیشتری به وحدت دارد تا در سایه همبستگی و وحدت اسلامی ، ظلم در جهان را ریشه کن کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام ابراهیم گزمه در گفت و گو با ندای هیرمند؛ بیان داشت: عاشورا و اربعین حسینی متعلق به همه ی مسلمانان جهان است ، همانطور که در بزرگترین راهپیمایی جهان از همه ی اقشار مختلف در آن شرکت می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند,

وی با بیان اینکه درسی که امام حسین(ع) به ما داد، درس آزادگی و نرفتن زیر بار ظلم است،   افزود: درس های عاشورا در این برهه از زمان که روز به روز به ظلمت ظالمان افزوده می شود بسیار کاربرد دارد.

,

امام جمعه شهرستان هیرمند خاطرنشان کرد: بدین ترتیب مسلمانان همواره باید در مقابل دشمنان انقلاب و اسلام ایستادگی کنند همانطور که امام حسین(ع) با سپاه اندک خود در مقابل نیروی قدرتمند دشمن ایستادگی کرد.

,

حجت الاسلام گزمه افزود: امروز امت اسلام نیاز بیشتری به وحدت دارد تا در سایه همبستگی و وحدت اسلامی ، ظلم در جهان را ریشه کن کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه