قلع‌وقمع 62 فقره ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی مرکز مازندران

قلع‌وقمع 62 فقره ساخت‌وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی مرکز مازندران
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی ساری از اجرای 62 فقره احکام قلع‌وقمع ساخت‌وساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا فرزین فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار مازند اصناف، اظهار کرد: برای جلوگیری و توقف عملیات ساخت‌وساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و باغی، از ابتدای سال‌جاری تاکنون، 62 فقره احکام قلع‌وقمع ساخت‌وساز غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی شهرستان ساری به مرحله اجرا درامد.

وی افزود: این احکام در راستای قانون حفظ اراضی زراعی و باغی و در قالب احکام تبصره دو ماده 10 و ماده 3 اجرا شد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری تصریح کرد: تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی، تنها به ایجاد ساختمان و دیوارکشی محدود نشده و هرگونه تغییری که کاربری کشاورزی اراضی را دچار مخاطره کند، جهاد کشاورزی با آن برخورد می‌کند.

فرهادی تأکید کرد: بر اساس قانون، هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ساخت‌وساز در مزارع و باغ‌ها، بدون مجوز سازمان جهاد کشاورزی ممنوع است و علاوه بر قلع‌وقمع بناهای احداثی، با متخلفان طبق قانون برخورد می‌شود.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری در پایان اذعان کرد: گشت‌های حفاظت اراضی کشاورزی با گشت زنی مستمر و حضور فعال در عرصه‌های کشاورزی و دریافت گزارش توسط سامانه 131، مزارع و باغ‌ها را رصد کرده و با هرگونه ساخت‌وساز غیرمجاز و اقدام به تغییر کاربری با تخریب بنا برخورد خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مازند اصناف،,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه