15 هکتار از مناطق جنگلی نکا در آتش سوخت

15 هکتار از مناطق جنگلی نکا در آتش سوخت
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نکا گفت: براثر آتش‌سوزی سه‌شنبه در مناطق جنگلی نکا، 15هکتار از مناطق جنگلی در آتش سوخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا اسدالله احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، اظهار کرد: مهار اصلی آتش توسط نیروهای منابع‌طبیعی، محیط زیست، قرق‌بانان، هلال احمر و نیروهای کمکی انجام شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

وی افزود: به دلیل اینکه احتمال وقوع آتش‌سوزی مجدد، به دلیل وجود خاکستر زیر آتش در این مناطق وجود دارد، همچون همیشه تعدادی از نیروها در مناطق برای اطفای حریق در آماده‌باش کامل هشتند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نکا علت اصلی این آتش سوزی را برافروختن آتش توسط دامداران در منطقه عنوان کرد که به طور کامل مهار نشده بود و موجب بروز آتش در مناطق جنگلی شده است.

احمدی گفت: وجود شدت باد در منطقه موجب شد تا آتش نیمه افروخته‌ای که توسط دامداران به طور کامل مهار نشده بود، برافروخته شده و سطح وسیعی از جنگل‌های منطقه لیمونده نکا طعمه حریق شود.

وی در پایان تصریح کرد: در این آتش سوزی، 15 هکتار از مناطق جنگلی ما و درختانی از گونه‌های راش و ممرز و همچنین بوته‌های وحشی در آتش سوخت.
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه