دستور ویژه نوبخت برای سی و سه پل تالش
جلسه باباپور شهردار تالش با نوبخت معاون رئیس جمهور ، به دستور تامین اعتبار ویژه برای حل مشکلات سی و سه پل تالش انجامید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر، جلسه مشترک رامین باباپور شهردار تالش با دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور نتایج خوبی برای شهر تالش بهمراه داشت .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر, ، جلسه مشترک رامین باباپور شهردار تالش با دکتر نوبخت معاون رئیس جمهور نتایج خوبی برای شهر تالش بهمراه داشت .,در این نشست ابتدا شهردار تالش مستندات و عکس های مربوط به مشکلات تالش من جمله سیل های اخیر و حادث شدن خسارات ناشی از نبود پل مناسب در تالش را ارائه داد و سپس از مدارک موجود جهت براورد هزینه های لازم را به جناب دکتر نوبخت اعلام کرد.
,نوبخت نیز با اشاره به سایر مشکلات تالش من جمله کنار گذر تالش و اعتبار خوبی که برای آن دیده شده بیان داشت مشکل سی و سه پل تالش نیز مربوط به فقط تالش نیست و این جاده ترانزیتی می باشد.
,معاون رییس جمهور نیز دستور تامین اعتبار برای حل مشکل سی و سه پل را دادند تا این معظل در اسرع وقت حل شود
,همچنین در دیدار جداگانه ، مهدوی فرماندار تالش با نوبخت دیداری داشت و دستور حل برخی مشکلات را گرفت.
,مریان خبر چند روز پیش با انتشار گزارشی از سی و سه پل تالش از وضعیت خطرناک این پل خبر داده بود(لینک خبر)
, لینک خبر,البته ما تا زمانی که بودجه این پول تالش رسد و ساخت پل آغاز نشود پیگیر خواهیم بود چون آقای نوبخت از این قول ها به امام جمعه سابق و فرماندار هم داده بود ولی در عمل چیزی اتفاق نیفتاده بود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه