logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

شجاعی: برای برترین‌ها ۲ نفر را معرفی کردیم اما از آنها یادی نشد!

شجاعی: برای برترین‌ها ۲ نفر را معرفی کردیم اما از آنها یادی نشد!
نایب‌رئیس بانوان فدراسیون فوتبال گفت: ما اسم دو بازیکن از بانوان را برای انتخاب برترین‌ها به سازمان لیگ دادیم، اما آنها اسامی را اعلام نکردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا فریده شجاعی ، درباره اینکه در بین برترین‌های لیگ اسمی از بانوان نبود، گفت: 20 روز پیش از من اسم خواستند که به آنها گفتم ما دو بازیکن را معرفی خواهیم کرد، یکی تکنیکی‌ترین بازیکن و دیگری خانم گل لیگ. وقتی نزدیک مراسم از آنها پرسیدم که در بین اسامی بانوان هم وجود دارد، گفتند نه!

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  , فریده شجاعی , ، درباره اینکه در بین برترین‌های لیگ اسمی از بانوان نبود، گفت: 20 روز پیش از من اسم خواستند که به آنها گفتم ما دو بازیکن را معرفی خواهیم کرد، یکی تکنیکی‌ترین بازیکن و دیگری خانم گل لیگ. وقتی نزدیک مراسم از آنها پرسیدم که در بین اسامی بانوان هم وجود دارد، گفتند نه!,

وی ادامه داد: به مسئولان برگزاری گفتم پس چرا از من اسم گرفتید. ما می‌خواهیم مربی و دروازه‌بان هم داشته باشیم، اما بعد از چانه زدن اسم دو بازیکن را گفتیم؛ ارژنگی و سارا قمی. ارژنگی به دلیل اینکه مشهد بود بلیت پیدا نکرد و سارا قمی هم از انزلی به سمت رشت حرکت کرد تا به تهران بیاید، اما سازمان لیگ گفت فقط اسم یک بازیکن را اعلام می‌کنیم، من هم به قمی گفتم به تهران نیاید خودم هم به مراسم نرفتم.

,

* مرا دعوت کردند، اما از بانوان تقدیر نکردند

, * مرا دعوت کردند، اما از بانوان تقدیر نکردند, * مرا دعوت کردند، اما از بانوان تقدیر نکردند,

نایب‌رئیس بانوان فدراسیون فوتبال با ابراز ناراحتی از عملکرد سازمان لیگ، تصریح کرد: من حتی مراسم را از تلویزیون نگاه نکردم و می‌خواستم بخوابم که دوباره به من زنگ زدند که به مراسم بروم و قرار است به هر دو بازیکن جایزه بدهند. من هم رفتم، اما اسمی از بانوان برده نشد، به من گفتند چون بازیکنان در مراسم حضور ندارند! حالا سوال من این است مگر نماینده نفت تهران بود؟ از سپاهان هم کسی نبود. نه می‌توان اعتراض کرد نه حرفی زد.

,

* مربیان لیگ جریان صادقی را بیخودی شلوغ می‌کنند

, * مربیان لیگ جریان صادقی را بیخودی شلوغ می‌کنند, * مربیان لیگ جریان صادقی را بیخودی شلوغ می‌کنند,

شجاعی در ادامه مصاحبه درباره اینکه چطور مهناز صادقی که تجربه مربیگری ندارد به عنوان مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی فوتسال انتخاب شده، اظهار داشت: او دروازه‌بان بوده و یاری می‌گوید خوب است و کمیته آموزش هم صادقی را تایید کرده است. مربیان دیگر بیخودی شلوغش می‌کنند. البته او موقتی است و قرار است در یک یا دو اردو باشد، کمیته فنی هم نظارت می‌کند.

,

رئیس کمیته بانوان فدراسیون فوتبال در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه فکر می‌کنید ایران با کادر جدید در جام جهانی کوچک چه نتیجه‌ای بگیرد، گفت: البته میزبان تغییر کرده و هنوز معلوم نیست کدام کشور میزبانی را قبول کند. در این مسابقات مربیان باید محک  بخورند و معلوم می‌شود چگونه هستند. ما عنوان پنجمی را داریم و باید ببینیم اینها چه می‌کنند.

,

* مربی ایرانی برای تیم بزرگسالان انتخاب می‌کنیم

, * مربی ایرانی برای تیم بزرگسالان انتخاب می‌کنیم, * مربی ایرانی برای تیم بزرگسالان انتخاب می‌کنیم,

وی درباره برنامه فوتبال بزرگسالان، خاطرنشان کرد: فعلا آیت‌اللهی به ارمنستان رفته، برگشت قرار است یک نفر را انتخاب کنیم. فعلا تصمیم ما این است یک مربی ایرانی انتخاب کنیم.

,

شجاعی همچنین در ادامه این مصاحبه درباره تکلیف تیم زیر 19 سال که در مسابقات قهرمانی آسیا در فلسطین شرکت می‌کند یا خیر، گفت: وزارت امور خارجه هنوز جوابی به ما نداده، اما AFC میزبان را تغییر نمی‌دهد و اعلام کرده این کشور امن است.

,

به گزارش فارس، تاج در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره عدم حضور بازیکنان زن در جمع برترین‌ها گفته بود با توجه به عدم حضورشان اسمی از آنها برده نشد!

,

انتهای پیام/د

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه