مدیر جهاد کشاورزی شازند خبر داد؛
تولید ۱۲۷ تن ماهی در شهرستان شازند در سال جاری
مدیر جهاد کشاورزی شازند گفت: در سال جاری در شهرستان شازند میزان ۱۲۷ تن ماهی قزل آلا تولید، صید و روانه بازار مصرف شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر کریمی مدیر جهاد کشاورزی شازند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری شازند ما در خصوص تولید ماهی در شهرستان با اشاره به اهمیت وجود آبزیان در سبد غذایی شهروندان، گفت: استفاده از روش های نوین هوادهی، افزایش تراکم در واحد سطح، به کارگیری توصیه های کارشناسی توسط پرورش دهندگان و تعامل کارشناسان و آبزی پروران از جمله مهمترین عوامل تولید موفق ماهی قزل آلا خواهد بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما,وی افزود:در سال جاری در شهرستان شازند میزان ۱۲۷ تن ماهی قزل آلا تولید، صید و روانه بازار مصرف شده است.
,

مدیر جهاد کشاورزی شازند ادامه داد: امسال تعداد ۳ میلیون و ۵۱۸ هزار قطعه بچه ماهی در واحدهای پرورش ماهی شهرستان تولید و همچنین ۱ میلیون و ۲۰۴ هزار قطعه بچه ماهی در استخرها رها سازی شده است.
کریمی بیان کرد: همچنین در سال جاری تکثیر ۴ میلیون قطعه تخم چشم زده در۶۰ واحد پرورش ماهی شهرستان را داشتیم و اکثر ماهی تولیدی شهرستان نیز به استانهای همجوار صادر می شوند.
وی با بیان اینکه شهرستان شازند رتبه دوم استان را در تولید ماهی دارد خاطرنشان کرد: در زمینه پرورش آبزیان، به طور میانگین ۱۲۰ نفر به طور مستقیم در شهرستان مشغول به کار هستند.
انتهای پیام/

, مدیر جهاد کشاورزی شازند ادامه داد: امسال تعداد ۳ میلیون و ۵۱۸ هزار قطعه بچه ماهی در واحدهای پرورش ماهی شهرستان تولید و همچنین ۱ میلیون و ۲۰۴ هزار قطعه بچه ماهی در استخرها رها سازی شده است.
,کریمی بیان کرد: همچنین در سال جاری تکثیر ۴ میلیون قطعه تخم چشم زده در۶۰ واحد پرورش ماهی شهرستان را داشتیم و اکثر ماهی تولیدی شهرستان نیز به استانهای همجوار صادر می شوند.
,وی با بیان اینکه شهرستان شازند رتبه دوم استان را در تولید ماهی دارد خاطرنشان کرد: در زمینه پرورش آبزیان، به طور میانگین ۱۲۰ نفر به طور مستقیم در شهرستان مشغول به کار هستند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه