مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شازند خبر داد؛

تولید سالانه ۳۰۰ تُن عسل در شازند

تولید سالانه ۳۰۰ تُن عسل در شازند
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شازند از برداشت سالانه ۳۰۰ تُن عسل از بیش از ۳۵ هزار کلنی زنبور عسل موجود در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منوچهر کریمی مدیر جهاد کشاورزی شازند در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری شازند ما با بیان اینکه شهرستان شازند بر اساس آمارها، رتبه دوم تولید عسل در استان را دارد، گفت: در شهرستان شازند سالانه میزان ۳۰۰ تُن عسل از کلنی‌های موجود در شهرستان برداشت می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما,

کریمی با بیان اینکه عسل شازند از نظر کمی و کیفی رتبه اول را در استان مرکزی دارد، تصریح کرد: عسل تولیدی شهرستان شازند به شهرستانهای و برخی استانهای همجوار صادر می‌شود.

,

وی با اشاره به تعداد ۳۵ هزار و ۶۰۰ کلنی زنبور عسل موجود در این شهرستان گفت: در این عرصه ۴۵۳ زنبوردار در سطح شهرستان فعالیت دارند و بالغ بر ۱۰۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را در این منطقه به واسطه فعالیت خود فراهم کرده‌اند.

,

مدیر جهاد کشاورزی شازند اضافه کرد: تعداد ۴۳ نفر از زنبور داران نیز به صورت مهاجر بوده و از نجف‌آباد اصفهان، لرستان، خوزستان و مازندران در منطقه حضور دارند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه