رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان:
اجرای ۷۰ درصد مصوبات کارگروه رفع موانع تولید در گلستان
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان با بیان این مظلب که 70 درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گلستان اجرایی شده است افزود: در سال جدید31 واحد صنعتی 50 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید دریافت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین؛ "حسینقلی قوانلو" رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان در گفتگو با خبرنگار ما گفت: 70درصد مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اجرای شد و فقط 4 تا 5 درصد از مصوبات ما قابلیت اجرا نداشته بقیه یا درحال اجرا است یا اجرایی شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,وی با بیان این مطلب که در سال جدید31 واحد صنعتی 50 میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید دریافت کردند در خصوص علت عقب افتادگی طرح رونق تولید در سال جدید افزود: ان شاء الله در سال جدید بتوانیم با کمک بانکها و ارگانهای دولتی بتوانیم عقب افتادگی و تاخیر در طرح رونق تولید را جبران کنیم و امسال هم بتوانیم همچون سال قبل رتبه های خوبی در طرح رونق تولید داشته باشیم.
,رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان با اشاره به اینکه صد در صد سرمایه گذاری در بخش صنعت، معدن و تجارت در بخش خصوصی صورت میگیرد خاطر نشان کرد: امسال پیش بینی میشود بالای 200 تا 250 میلیارد تومان بهره برداری پروژه های صنعتی در بخش خصوصی داشته باشیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه