معاون معماری و شهرسازی شهرداری سبزوار مطرح کرد
برنامه ریزی برای تبدیل شدن سبزوار به شهر دوستدار سالمند
معاون معماری و شهرسازی شهرداری سبزوار گفت: اقدامات برای تبدیل شدن سبزوار به عنوان شهر دوستدار سالمند در دست انجام است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مرتضی احمدی در گفت و گو با بصیرسبزوار با بیان اینکه 9 درصد از جمعیت شهری سبزوار را سالمندان تشکیل داده و این تعداد نسبت به میانگین کشوری رقم بالاتری است اظهارداشت: رقم تعداد سالمندان کشور 7.4درصد از جمعیت است و وجود این تعداد سالمند در سبزوار انجام اقداماتی را برای تسهیل زندگی شهروندی برای این قشر ضروری می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرسبزوار,,
وی با بیان اینکه گر امروز برای تسهیل زندگی این افراد برنامه ریزی نکنیم در آینده ای نچندان دور با مشکلات عدیده و لاینحلی روبرو خواهیم شد تصریح کرد: طی سال های اخیر، شهرداری برای فراهم آوردن فضای مناسبی که کم توان یابان و سالمندان هم به عنوان شهروند زندگی آسودهای در شهر داشته باشند، گامهایی برداشته است.
,,
احمدی در ادامه با اشاره به اینکه مناسب سازی بوستان ها اعمال استاندار ها لازم د رخصوص ساخت و ساز و معابر از در دستور کار شهرداری و واحدها مربوط قرار گرفته است تاکید کرد: بهسازی پیاده رو ها هم سط سازی خیابان ها و فراهم کردن امکان تردد به صورت آسان برای سالمندان از ابدایی ترین گام ها در ایجاد شهر دوستدار سالمند است.
,,
معاون معماری و شهرسازی شهرداری سبزوار در ادامه با بیان اینکه فراهم کردن امکانات حمل و نقل ارائه خدمات فرهنگی و بهداشتی از دیگر مواردی است که برای رسیدن به شهر دوستدار سالمند باید در نظر گرفته شود تاکید کرد: باید شهر به گونه ای طرح ریزی شود که افراد سالمند بدون بدون وابستگی یا با دریافت کمترین کمک از سوی دیگران بتوانند ازامکانات موجود بهرهمند شوند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه