نماینده ولی فقیه در استان مرکزی:

برخی قلم ها باید اصلاح شود

برخی قلم ها باید اصلاح شود
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت:افراد نباید برای منافع خود از پشت به نظام و مردم خنجر بزنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیار آفتاب ،آیت الله دری نجف آبادی در مراسم تودیع و معارفه مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار داشت:نباید منافع ملی دستخوش سیاسی کاری،باند بازی و منافع شخصی،حزبی و گروهی شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیار آفتاب,

وی با تاکید بر سنگین بودن وظیفه همه اقشار جامعه به خصوص مسئولین در عرصه فرهنگی افزود:باید همه کمک کنند تا به برخی افراد اجازه داده نشود که امنیت کشور را به خاطر خودشان به خطر بیندازند.
امام جمعه اراک گفت:بحث فرهنگ مختص اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی نیست و همه دستگاه ها و افراد باید در عرصه فرهنگی به منویات رهبری توجه کرده و در این راستا در خدمت اسلام ،قرآن و آرمان های رهبری گام برداریم.
وی با اشاره به حضور پر شور مردم در راهپیمایی ها به خصوص راهپیمایی روز قدس ادامه داد: انگیزه مردم در جهت حفظ آرمان های اسلام و انقلاب اسلامی روز به روز بیشتر می شود و این فرهنگ غنی مارا نشان می دهد.
دری نجف آبادی خاطر نشان کرد:همه مردم در اردوگاه فرهنگی کشور نقش دارند و سربازان این اردوگاه به حساب می آیند و نقش خود را همواره در این عرصه به خوبی ایفا کرده اند.
وی با تاکید بر نقش آموزش و پرورش در ترویج فرهنگ غنی ایران اسلامی افزود:آموزش و پرورش یک سرمایه ملی است است و تاکنون از نظر تعلیم و انسجام پایدار نقش کارآمدی داشته است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت:آموزش و پرورش توانسته است در حال حاضر با تلاش های فراوان به آرمان ها واهداف بلند مدت خود دست یابد.
دری نجف آبادی در پایان اظهار داشت:با توجه به حساسیت نقش این نهاد در تربیت نیروی انسانی و آینده سازان کشور باید قدر فرصت ها را دانست و از فرصت ها به عنوان غنیمت استفاده کرد.
گفتنی است در این مراسم از زحمات سیف الله کریم زاده، مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان مرکزی تقدیر و شهریار فولادوند به عنوان مدیرکل جدید این اداره کل معرفی شد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه