امروز در نی ریز برگزار می‌شود؛

اختتامیه نخستین سوگواره ملی عکس محرم «فصل وصل»

اختتامیه نخستین سوگواره ملی عکس محرم «فصل وصل»
اختتامیه نخستین سوگواره ملی عکس محرم فصل وصل عصر فردا در سالن آمفی تیاتر شهر نی ریز برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نبض نی ریز؛  اختتامیه و مراسم تقدیر از برگزیدگان نخستین سوگواره ملی عکس محرم فصل وصل چهارشنبه 24 آبان ماه با حضور حجت الاسلام والمسلمین ارزانی دبیر ستاد عالی نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ، مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی فارس، رییس انجمن عکس فارس، روسای انجمن های عکس شهرستان های فارس، مسئولین شهرستانی و تمامی هنرمندان شرکت کننده در سوگواره و شهرستان برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از نبض نی ریز؛,

سوگواره عکس محرم فصل وصل از 3 سال پیش بصورت شهرستانی در نی ریز آغاز بکار کرد که در محرم 96  با صدور فراخوان ملی  جهت حضور حداکثری عکاسان برتر بصورت کشوری کار خود را رسما آغاز کرد.

,

در تاریخ 6 مهرماه اولین فراخوان به صورت رسمی اعلام شد که در مدت  22  روز 4031 اثر از 884 هنرمند به دبیرخانه سوگواره ارسال گردید.

,

آثار ارسال شده طی دو روز توسط هیات داوران اسحاق آقایی، محمودرضا معین پور، عرفان سامان فر داوری شد که از این تعداد آثار، 35 اثر از 31 عکاس کشوری جهت حضور در بخش نمایشگاه انتخاب شدند.

,

  از آثار راه یافته به نمایشگاه 3 اثر به عنوان مقام اول تا سوم، 2 اثر در بخش کشوری و 1 اثر در بخش شهرستانی  به عنوان شایسته تقدیر انتخاب خواهد شد.

,

همچنین از تمامی هنرمندانی که آثارشان به بخش نمایشگاه راه یافته است تقدیر می شود.

,

گفتنی است نمایشگاه آثار برگزیده به مدت 10 روز برگزار می شود که در تاریخ 17 آبان ماه با حضور فرماندار و مسئولین شهرستانی در سرای فاتح نی ریز افتتاح شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه