فرمانده انتظامی شهرستان سرباز:

قاچاق سوخت با تریلی/ کشف 20 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در سرباز

قاچاق سوخت با تریلی/ کشف 20 هزار لیتر گازوئیل قاچاق در سرباز
فرمانده انتظامی شهرستان سرباز گفت: با تلاش مأموران پلیس، کامیون نفتکش حامل 20 هزار لیتر سوخت گازوئیل قاچاق توقیف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ سیامک مرادی در گفت و گو با خبرنگار پاپایا، با اشاره به توقیف یک دستگاه کامیون کشنده حامل 20 هزار لیتر سوخت قاچاق در سرباز، اظهار داشت: ماموران انتظامی این فرماندهی حین گشت زنی‌های هدفمند در محور‌های مواصلاتی شهرستان به یک دستگاه کامیون کشنده مشکوک و جهت بررسی بیشتر این خودرو را متوقف کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پاپایا,

وی افزود: مأموران در بازرسی از این کامیون، 20 هزار لیتر سوخت قاچاق از نوع گازوئیل را کشف و یک نفر متهم در این رابطه دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

,

فرمانده انتظامی شهرستان سرباز با تاکید بر برخورد قاطعانه نیروی انتظامی با قاچاق کالا و سرمایه های ملی خاطر نشان کرد: پدیده قاچاق علاوه بر ضربه زدن به اقتصاد کشور زمینه ساز جرایم دیگری در سطح جامعه می شود و مقابله با آن یکی از اولویت های کاری پلیس به شمار می رود.

,

وی در پایان با تقدیر از مردم برای همکاری با نیروی انتظامی در برخورد با مخلان نظم اقتصادی کشور، تصریح کرد: شهروندان عزیز می توانند در صورت اطلاع از هر گونه فعالیت های غیرقانونی، مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

,


 

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه