سرپرست شهرداری شهرگلستان:
آتشنشانان گلستانی به مناطق زلزلهزده اعزام شدند
سرپرست شهرداری شهرگلستان گفت: در راستای تلاش برای کمک به زلزلهزدگان در غرب کشور، آتشنشانان بهارستانی به این مناطق اعزام شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا عرب سرپرست شهرداری شهرگلستان در گفتو گو باخبرنگار بهارستانه علاوهبر تسلیت جان باختن شماری از هموطنان در زلزله غرب کشور، اظهار داشت: کمک به هموظنان زلزلهزده وظیفه همه ما می باشد و چه مسئولین و چه مردم می بایست برای کمک به زلزلهزدگان غرب کشور اقدام نمایند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه,وی در ادامه با بیان اینکه شهردایری شهرگلستان اقداماتی در راستای کمک به زلزلهزدگان انجام داده است، تشریح کرد: یک دستگاه ماشین مجهز آتش نشانی و آتش نشانان ماهر به منطقه زلزلهزده جهت کمک و امداد و نجات اعزام شدهاند.
,علیرضا عرب در خصوص شرایط به وجود آمده و سوگواری ملت ایران، بیان داشت: وقوع زلزله مهیب در برخی استانهای غربی کشور به ویژه استان کرمانشاه که سبب جان باختن و مصدوم شدن تعدادی از هموطنانمان شده است، غم و اندوه وسیعی را در سطح کشور ایجاد کرده است.
,وی همچنین با اظهار همدردی با مردم ساکن در مناطق زلزلهزده، تبیین کرد: برای مصدومان و مجروحان این حادثه آرزوی بهبودی و شفای عاجل را داریم و همچنین برای جان باختگان رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان از درگاه خداوند متعال صبر و اجر مسالت می نماییم.
,سرپرست شهرداری شهرگلستان درپایان باتوجه به اینکه نباید از هیچگونه کمکی در شرایط به وجود آمده دریغ کرد، افزود: امیدواریم در شرایط حاضر بتوانیم با یاری به هموطنانمان در استانهای غربی کشور بهویژه مردم غیور خطه کرمانشاه موجبات کاهش آلام و مشکلات آنها را ایجاد کینم، چراکه در چنین شرایطی تمام کشور باید برای کمک به بخش آسیب دیده خود به پا خیزد و بسیجیوار برای رفع آسیبهای تلاش کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه