






با هدف کاهش کم تحرکی و پیشگیری از بیماری ها صورت گرفت
اجرای طرح «پیاده روی از خانه تا مدرسه» در اقلید
طرح «پیاده روی از خانه تا مدرسه» با هدف کاهش کم تحرکی و پیشگیری از بیماری ها در اقلید برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلید فارس، معاون پرورشی، تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش اقلید در حاشیه اجرای این طرح اظهار داشت: طرح «پیاده روی از خانه تا مدرسه» با هدف کاهش کم تحرکی و پیشگیری از بیماری ها برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلید فارس,سیدرضا موسوی ایجاد فرهنگ پیاده روی در دانش آموزان، عدم استفاده از وسیله نقلیه و آگاهی از فواید پیاده روی را از دیگر اهداف برگزاری این طرح عنوان کرد.
,وی با بیان اینکه کم تحرکی یکی از پنج خطری است که نسل فعلی و به ویژه کودکان را تهدید می کند، تصریح کرد: ارتقای فرهنگ پیاده روی یکی از مؤثرترین راه ها در راستای ایجاد نشاط و شادابی در بین دانش آموزان می شود.
,به گزارش کلید فارس این آیین به همت و مدیریت آموزش و پرورش و مرکز بهداشت اقلید و در 6 مدرسه متوسطه دوره اول برگزار شد.
,انتهای پیام/
,




























,
,
,
,
,
,
, ]
ارسال دیدگاه