فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید معمار ایرانشهر خبر داد؛

آزاد سازی پنج گروگان توسط قرارگاه عملیاتی شهید معمار

آزاد سازی پنج گروگان توسط قرارگاه عملیاتی شهید معمار
فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید معمار ایرانشهر گفت: با تلاش رزمندگان قرار عملیاتی شهید معمار پنج گروگان از بند اسارت رها شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ داوود شهرکی در گفت و گو با خبرنگار پهره، در خصوص جزئیات این خبر اظهار داشت: با همت رزمندگان قرارگاه عملیاتی شهید معمار و رصد و انجام کار اطلاعاتی دقیق، پنج نفر تبعه افغانی که روز گذشته در شهرستان ایرانشهر به گروگان گرفته شده بودند، در کمتر از 12 ساعت توسط این قرارگاه در نیمه شب گذشته آزاد شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پهره,


فرمانده قرارگاه عملیاتی شهید معمار  افزود:در موضوع امنیت و  برخورد با مخلان آسایش و آرامش مردم، با احدی تعارف نداشته و عزم جدی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جهت تحقق فرامین مقام معظم رهبری و فرمانده معظم کل قوا برای ایجاد امنیت پایدار جزم و استوار می باشد.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه