logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

آغاز ترمیم و زیباسازی دبیرستان شادروان سید قاسم حاجی میرزا/نیروهای امنیتی انتظامی در کنار جهادگران بسیج سازندگی قرار گرفتند

آغاز ترمیم و زیباسازی دبیرستان شادروان سید قاسم حاجی میرزا/نیروهای امنیتی انتظامی در کنار جهادگران بسیج سازندگی قرار گرفتند
از صبح امروز و با حضور نیروهای یگان ویژه انتظامی استان و جهادگران بسیج سازندگی سیستان و بلوچستان، کار ترمیم و زیباسازی دبیرستان شادوران سیدقاسم حاجی میرزا در حاشیه شهرزاهدان آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، این کار در راستای محرومیت زدایی و با تعامل نیروی انتظامی و بسیج سازندگی در مدت دو روز انجام خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , عصرهامون, ، این کار در راستای محرومیت زدایی و با تعامل نیروی انتظامی و بسیج سازندگی در مدت دو روز انجام خواهد شد.,
مسئول بسیج سازندگی سیستان و بلوچستان در حاشیه این مراسم به خبرنگاران گفت: در راستای بهره گیری از اقشار مختلف در زمینه سازندگی و تعامل با یگاه ویژه نیروی انتظامی استان که حضور مستقیمی در امنیت دارند، در زمینه ارائه خدمت بی منت به مردم، کار فضاسازی، زیبا ساز و مرمت مدرسه شادروان سید قاسم حاجی میرزا را به صورتتلفیقی از نیروهای یگان ویژه انتظامی و جهادگران بسیج سازندگی آغاز کنیم.
,
, ,
سرهنگ علی اکبر جعفری افزود: این کار به مدت دوروز ادامه خواهد داشت و امیدواریم این روند تداوم داشته باشد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر 415گروه جهادی در استان وجود دارند که به صورت تلفیقی از شیعه و سنی و نیروهای انتظامی و نظامی و دیگر اقشار به مردم ارائه خدمت می کنند.
,
,
, ,
وی ادامه داد: در بین گروه های استان اقشار مختلفی متخصص به مثل پزشکیان و غیر متخصص وجود دارند.
وی خاطر نشان کرد: سیستان و بلوچستان جزو استانهایی است که بیشترین حاشیه نشینی را به خود اختصاص داده است به گونه ای که در برخی از شهرهای این خطه از کشور دوسوم جمعیت ساکن، حاشیه نشین هستند و در این راستا باید ظرفیت ها با استفاده کرده و با روحیه ایثار و شجاعت و از خودگذشتی به مردم خدمت کنیم.
,
,
, ,
فرمانده یگان ویژه انتظامی سیستان و بلوچستان نیز در این مراسم گفت: در راستای گسترش فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در بین پرسنل و رزمندگان یگان های ویژه ناجا و بین برادران بسیجی، دانشگاه های زاهدان و غیره یک هماهنگی به وجود آمد و کارگروه هایی تشکیل شد تا دیگر در مناطق محروم اسم محروم را نداشته باشیم و چهره محرومیت را با کمک اقشار مختلف برداریم.
,
, ,
سرهنگ علی اسماعیلی خاطر شنان کرد: این کارگروه ها در دبیرستانها و محلات پایین شهر حتی مساجد و محله های دیگر دارند کارهای سازندگی خود را شروع کردند که امیدواریم این روند تداوم داشته باشد.
 
انتهای پیام/
 
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه