logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رشته مورد علاقه پیرترین کنکوری

رشته مورد علاقه پیرترین کنکوری
مسن ترین کنکوری امسال 75 سال سن دارد و امیدوار است که بتواند در رشته ای که دوست دارد درس بخواند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، خبرآنلاین: مسن ترین کنکوری امسال 75 سال سن دارد و امیدوار است که بتواند در رشته ای که دوست دارد درس بخواند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


زهرا تالانی در خبرآنلاین نوشت: نتایج اولیه کنکور 93 اعلام شد . قبل از برگزاری اعلام شد که پیرترین کنکوری امسال ابوتراب صالحی متولد سال 1318 و ساکن کبودرآهنگ است. بعد از اعلام نتایج کنکور به سراغش رفتیم تا نتیجه را بپرسیم.

گفت وگو با او را می خوانید:

نتایج کنکور امسال اعلام شد. شما هم قبول شدید؟

من دانشگاه پیام نور مجاز به انتخاب رشته هستم اما باید ببینم که رشته من را دارد یا نه.برای همین منتظر دفترچه هستم.

امسال شما به عنوان پیرترین کنکوری سال 93 معرفی شدید. متولد چه سال هستید و چه سالی دیپلم گرفتید؟

متولد سال 1314 شهر کبودرآهنگ همدان هستم و سال 1357 دیپلم گرفتم.

یعنی شما در 43 سالگی دیپلم گرفتید. چقدر دیر؟

سال آن زمان روستای ما تا کلاس پنجم بیشتر نداشت، امکانات هم نبود. کلاس چهارم هم دو سال طول کشید که بخوانم. سه سالی مدرسه نبود تا اینکه در روستای شاهرخی دوره متوسطه را گذاشتند. بعد از دو سال، یک اربابی در روستا داشتیم که اجازه درس خواندن به ما نداد. برای همین 10 سالی هیچ کس نتوانست درس بخواند تا اینکه او از دنیا رفت و من دوباره درس خواندم. بعد چون زمان گذشته بود به هرحال من خانواده داشتم و کار می کردم برای همین دیگر درس خواندن خیلی راحت نبود. اما به هرحال توانستم دیپلم طبیعی آن زمان را بگیرم.

بعد از آن کنکور شرکت نکردید؟

چرا. یکبار به من خبر دادند که دانشگاه تهران دوره نسخه پیچی گذاشته که من کنکور شرکت کردم اما قبول نشدم بعد هم دوبار دیگر امتحان دادم اما قبول نشدم.

بعد از این همه سال چرا سراغ کنکور رفتید؟

من از بچگی پیش پدرم که عطاری و دارو فروشی داشت کار کردم و الان هم در کبودرآهنگ همان را ادامه می دهم اما الان شرایط عوض شده. من از داروهای گیاهی سردر می آورم اما در روستای ما داروی دارو سار که نسخه پیچی کند نداریم و برای همین بخش دارویی مغازه را تعطیل کردم.مردم هم برای تهیه دارو باید به جاهای دیگر بروند . من دوست دارم داروساز باشم تا بتوانم مشکل مردم روستایم را حل کنم.

چند فرزند و نوه دارید؟

7 پسر و یک دختر. 20 نوه هم دارم که همه درس خوانده اند.

هیچ کدامشان داروساز نیستند که به شما کمک کنند؟

نه. اگر یک نفرشان در این رشته بود کمک بزرگی به من می کرد اما آنها در رشته های دیگر درس خواندند.اما نوه ها در درسها کمکم می کنند.

الان کتب درسی با زمانی که شما دیپلم گرفتید خیلی فرق کرده . برای خواندن آنها مشکل ندارید؟

من کلا خیلی به مطالعه علاقه دارم.همه چیز می خوانم از کتاب گرفته تا روزنامه.اما خوب درسها سخت بودند برای همین نوه ها خیلی کمکم کردند و مشوق من هستند.

بیشتر چه کتابهایی می خوانید؟

کتابهای حقوقی و قرآن.کتابهای داروسازی را هم دوست دارم چون فقط می خواهم در این رشته درس بخوانم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه