رئیس اداره اوقاف و امورخیریه ایرانشهر:
۱۰ مورد وقف از ابتدای امسال تاکنون ثبت شده است
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه ایرانشهر گفت: ۱۰ مورد وقف برای احداث مسجد از ابتدای امسال تاکنون در اداره اوقاف و امورخیریه ثبت شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار پهره، در زمینه این خبر اظهار داشت: مردم خیر و نیکوکار جنوب سیستان و بلوچستان از ابتدای امسال تاکنون 10 مورد وقف را برای احداث مسجد در اداره اوقاف و امور خیریه ثبت کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پهره,وی گفت: هشت مورد از این اوقاف در شهرستان ایرانشهر و دلگان و دو مورد در شهرستان چابهار انجام شده است.
,رئیس اداره اوقاف و امورخیریه ایرانشهر افزود: همایش یاوران وقف با هدف تجلیل از واقفان و متولیان امورخیریه و نیکوکاری و ترویج فرهنگ وقفه این هفته به مناسبت گرامیداشت هفته وقف برگزار می شود.
,ملاشاهی خاطرنشان کرد: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، برپایی ایستگاه" همه باهم واقف باشیم" و تشکیل کارگروه ها و نشست های تخصصی با اقشار مختلف مردم، نهادها و ارگان ها با هدف ترویج و ترغیب فرهنگ وقف در بین مردم و جامعه و ارائه راهنمایی و مشاوره به واقفین، در هفته وقف برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه